Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Papucsférjek miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucsférjek miért?

Figyelt kérdés

Miért maradnak egy házasságban azok a férfiak, akik k.va nagy papucsok?

Olyanra gondolok, hogy minden percével elszámoltatja az asszony, hogy megmondja mikor hova mehet, hogy hozzájuk is csak akkor és az, akit ismer és enged a feleség.

Hogy nincs privát szférája, hogy kötelező a telefont és laptopot elől hagyni.

Mi indokolja, hogy ezt tűrjétek? Van olyan, aki valóban szerelemmel szereti az olyan párját, aki szó szerint pórázon terelgeti?

Hogy lehet így élni, és úgy tenni, mintha minden jó volna?

2021. márc. 17. 14:18
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
95%
Sokszor az ilyen férfiaknak hasonló anyjuk volt, és egyszerűen ezt szokták meg.
2021. márc. 17. 14:19
 2/36 A kérdező kommentje:
1. Érdekes gondolat. Hmm, és igaz is lehet, mert sok ilyet ismerek. De ettől még ez iszonyatosan alázó. Ilyen élet lehet boldog? Nem hinném
2021. márc. 17. 14:22
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Eleve aki így nő fel, torzul a személyisége, torz képe van a férfi-nő kapcsolatokról.

Továbbá az ember párválasztásai nem is tudatos döntések, hanem tudattalanok.

2021. márc. 17. 14:26
 4/36 A kérdező kommentje:

Rendben, ezt is értem, de azért a szeretetre, elismerésre, tiszteletre stb-re való vágy ösztönös dolog. Nem élnek fogyatékkal, bizonyára látják, hogy ez nem jó. Kérdés az, hogy mégis mi az oka, hogy nem váltanak, miért maradnak elnyomó ember mellett.

Ismerek olyat, aki 3 gyereket is vállalt, a párja egy szipirtyó, de tényleg. És a férfi egy roppant szerencsétlen alak. Nincs szava. Pedig jó ember és értelmes. De nem tudom elhinni, hogy boldog. Max. ilyen boldogságpercei vannak. De hogy párkapcsolati szinten egyáltalán nem lehet az, az biztos. És az ilyen nőket sem értem...

2021. márc. 17. 14:31
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan férfiak, akiknek kontrollra van szükségük.

Az én exem is "elkérte magát" tőlem, ha programozni akart, pedig én ezt sosem vártam el, csak hogy megbeszéljük, mikor van bármelyikőnknek hosszabb programja, hogy úgy tudjon tervezni a másik is.

Sőt, azt is ő akarta, hogy én osszam be az Ő pénzét, mert ő képtelen rá... :D

Most erre mit mondjak? Valaki a "papucs" szerepben nem szenved, hanem nekik így jó.

2021. márc. 17. 14:34
 6/36 A kérdező kommentje:

5. Jézus. Oké, én ilyet nem ismerek. Csak olyat, akiknél így alakult. Hogy szépen lassan fel lettek állítva a korlátok.

Pl. akiről írtam, ismerem ezer éve, és tudom, hogy mennyire elkeseríti a helyzet, de mégis ott ül benne. ...

Nekem mondjuk olyan ember sem kéne, aki annyira sem férfi, hogy beossza a pénzét. Ne haradudj 5-ös, ezzel nem akartalak megbántani, de nőként fel kell, hogy nézzek a másikra. Meg az se tetszene, ha tőlem függne.

2021. márc. 17. 14:39
 7/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ennek az állapotnak a kialakulásában az is eléggé fontos szempont, hogy papucsnak lenni fölöttébb, khm, pihentető élmény.
2021. márc. 17. 14:40
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Igen, igazad van. Nem hiába az exem már.(nem csak ezek miatt..)

De ezek a problémák sokáig nem jönnek ki, főleg, ha fiatalon jöttök össze, mint mi. Addigra meg már, mire kijönnek, nagyon meg lehet ám szeretni a másikat, nem olyan egyszerű "papucsság" miatt kirakni és nem is lenne szép. :)

Sajnos nálunk voltak ennél súlyosabb gondok is..

2021. márc. 17. 14:44
 9/36 A kérdező kommentje:

7. Pihentető? Ugyan vajon mi pihentető abban, hogy más osztja be az idődet és úgy általában az életedet? Pihentető, hogy csak úgy mehetsz el otthonról, hogy lejelented, hogy kihez mész és jóváhagyás kell ahhoz is, hogy kik lehetnek az ismerőseid? Vagy az pihentető, hogy felhívnak egy nap többször is, hogy merrefelé jársz? Szerinted a totális kontroll pihentető? Kb. mint egy munkatábor, vagy börtön. Nem hinném, hogy igazi férfi ilyenre vágyna. De nem is értem, hogy hosszú távon miért ülnek csendben.

8. Bocsánat, elsiklottam felette, valamiért úgy jött le, hogy a jelenlegi férjed. Hát lehet nem szép kitenni valaki papucsság miatt, de azért én úgy látom, hogy ez egy külön típus, mármint akiket könnyebb befolyásolni, elnyomni. Meg még mindig te vagy a kivétel, mert azok a nők, akik ilyen férjet "tartanak" pont nem elengedni akarják, sőt hát el nem engednék.

Viszont a te exed is külön eset. Mert legtöbb férfit csak herélnek menet közben. És ezt nem értem. Hogy miért jó? Nem annak, aki erre vágyik, hanem, aki nem vágyott és arra kel, hogy az asszony lett a rabszolgatartója.

2021. márc. 17. 14:51
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Addig sem veszekszik az asszony. Elvileg..
2021. márc. 17. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!