Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért másabb, ha valaki bevallja és nem lebukik, hogy rendszeresen csal? Megbocsájtható több hónapnyi, évnyi hazudozás bármelyik esetben is?
31 Nem akarlak elkeseríteni, de 25 év miatt maradt, nem miattad. Nem szűnt meg szeretni, mi? Mikor? Mikor mással szexelt? Ne már. Kár, hogy elhitted. Hogy most már nem csal? Mert nem kockáztat. Ennyi.
Önmagukat vajon hova értékelik azok, akik nem csak megbocsájtanak egy megcsalást, de még nem is maguk döntenek, hanem választásra bírják a megcsalót...Milyen rendes, hogy téged választott..
És hogy működött minden? Igen, pont azért ment félre...
"Olyan ember volt mindig, aki lenézte az olyanokat akik megcsalják a feleségüket"
Szerintem azok hangoztatják ezt a legjobban, akiknek muszáj bebiztosítaniuk magukat a házasságban és elhitetni a párjukkal, hogy bennük meg lehet bízni.
Na akkor egy rendes válasz. Bár szívesen bonyolódnék vitába is, de inkább kihagyom.
Azért megbocsájthatóbb, mert ott már a váltiztatás szele átjárja az egyént. Ha elmondod, az arra utal, hogy úgy érzed túl messzire mentél, és változtatni akarsz magadon, és a kapcsolaton. Amikor kiderül, ott nincs ilyen szándék, és sokszor nem azért csalnak mert rossz a kapcsolat.
Mindent meg lehet bocsájtani. Előbb utóbb, mindenki elér arra a szintre, ahol megérti és átérzi a tényt, hogy ha valaki már megváltozott, akkor nincs mit megbocsájtani, vagy nem megbocsájtani, mert az már egy másik ember.
"Na akkor egy rendes válasz. Bár szívesen bonyolódnék vitába is, de inkább kihagyom."
Hú az ilyen attitűdű emberektől mentsen meg az isten....nem bonyolódnál vitába, de kijelented, hogy a te válaszod egy rendes válasz (és az abszolút igazság ugyebár :D )
akkor én is mondok valami "rendeset"
ilyet az mond, hogy megbocsájtható, akit már csaltak és így ámítja magát, vagy aki csalt és így vakítaná a párját.
Megcsalást senki sem bán meg. Bebukást bán meg.
Változás szele :D mikor? mikor kiszexelte magát és úgy érzi, hogy mégis jobb az asszony? De jó, akkor győztél! :)
Nem vagyok mai gyerek, láttam ezt azt, de olyat még nem és nem is fogok, sem látni, sem tapasztalni, ahol bárki azért lát be bármit, mert megbánta. frászt. azért látja be, mert fél a lebukástól.
"sokszor nem azért csalnak mert rossz egy kapcsolat"...
Persze :D Sőőőt, általában azért csalnak, mert teljesen szuper a kapcsolat.
De szeretnék egy ilyen partnert :) <3 aki igazából engem szeret, és a kapcsolatunk is teljesen rendben, szóval tudom, ha mást dugna egy ideig, semmi vész, majd megcsapja a változás szele, bevallja és minden megy tovább, ahogy volt. Én is fából vagyok nem érdekel, ő is fából van, csak úgy ösztönből dugott, nem számít.
És igen, meg lehet bocsájtani, ha alapvetően rendes ember volt, de így alakult. Megbocsájtani, átbeszélni, majd szépen az útjára bocsájani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!