Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért másabb, ha valaki bevallja és nem lebukik, hogy rendszeresen csal? Megbocsájtható több hónapnyi, évnyi hazudozás bármelyik esetben is?
Nem vitát szándékoztam generálni, igencsak félre vittétek a nótát. A kérdésem arra vonatkozott és most is arra vonatkozik, hogy számít e valamit megbocsátás szempontjából, hogy több éven át tartó hűtlenség úgy tud meg a megcsalt, hogy a hűtlen párja áll elé vagy lebukik, és hogy megbocsátható e?
Úgy látom itt most mindenki a saját sérelmeit próbálja másra ráaggatni és meggyőzni őt, hogy neki van igaza, főleg aki elnézi
Ezek a válaszok egyértelműen bizonyítják kedves kérdező, hogy nem, nem megbocsájtható. Ha szakítasz vele is egy részed haragudni fog rá.
Nem menthető és felesleges, mert egy kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom.
És még mielőtt valaki azt hinné, hogy a megcsaltakat védem, hát nagyon nem.Nem egy esetet ismerek, ahol tiszteletet már rég nem adták meg egymásnak, ott ahol a végül megcsalt évekig hanyagolta a párját..
Szóval egy megcsalás két ill. három :) emberen múlik
Ilyenkor már csak a kényelem miatt megy vissza, de persze el lehet hitetni magunkkal, hogy minket szeret és most jött rá, miután hónapokig, évekig félredugott, de sorry, nem.
Semmi nem tartott össze, hazáért a randiról és fordult is a cuccaival. :)
De persze, nyilván, attól hogy neked annyi gerinced van, hogy csalod a párjaid, továbbra sem kell a megcsalt felet hibáztatni, menjetek már a p.ba.
Ha olyan szar a kapcsolat, lehet menni a másik életéből, ennyi.
Szóval igenis gerinctelenség, mert hűséget fogadunk a másiknak egy kapcsolatban, nem azt, hogy átb.sszuk.
Ha úgy észleled, hogy ezt nem tudod betartani, akkor nyitva van az ajtó, de nem kell rajta visszajonni a szarba, ilyen egyszerű.
21# Továbbra sincs erre normális válasz, mert ahol évekig csalnak valakit, képzelheted, az milyen szintű kapcsolat lehet?
Most nem azért, de milyen nő az aki homokba dugja a fejét és nem érdekli, nem akarja tudni, nem érzi érzésből hogy nem "itt jár" fejben a pasija, hanem máshol???
Milyen kapcsolat az ilyen?
Tudod akik nem bocsátanak meg, azok valójában magukra haragszanak hogy ilyen ostobák voltak évekig hogy az se érdekelte őket hogy hol jár a párjuk. De persze a csaló fél a hibás. De mit is érdemelne egy olyan, akinek nincs igénye egy kölcsönösségen alapuló kapcsolatra? Ezeknek az embereknek semmi, de semmi tartásuk nincs magukkal szemben.
28-as, nem tudom, kinek szántad ezt vagy kivel keversz össze, de én egy egyszerű kérdést tettem fel 😀
Nagyon mellétrafáltál, sem megalázott, sem életképtelen nem vagyok, nincs szar kapcsolatom sem, akitől tovább kéne lépnem. Másik adót nézel 😂
Kedves Kérdező!
Egy dolog miatt nem lehet megbocsájtani, vagyis egy fő ok miatt: Téged már nem szeret.
Ez az igazság. És innentől mindegy, hogy a másik nőt megszerette-e, vagy kihasználta, hogy a párod sorozatosan más nőkkel volt, vagy csak eggyel évekig.
Mert aki mással lefekszik, az egy tudatos döntés, nem a hűség az, a hűtlenség. Hűségesek maradunk, mert a szívünk úgy diktálja, és hűtlenek leszünk mert a vágyaink más irányba visznek.
Egy szexuális együttlét távolról sem szól pusztán testi kielégülésről. Olyan intimitás van benne, mint szinte semmi másban. És egy hosszabb kapcsolatban benne lesz, hogy már természetes két ember között az üdvözlő csók, a puszi, az ölelés. Ezek teszik a nőt és férfit egy párrá.
És ha a te párod másnál keresett ilyen örömöket, bizony kivitte a házasságotokból azt, ami a tiétek volt addig.
Szóval én csak meg szeretném tudni, hogy ki és hol rontotta el a kapcsolatunkat, hogy én is fejlődjek, majd felállnék és új életet kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!