Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a rosszabb? A megcsalás vagy a folyamatos hazudozás?
A felelősségvállalásod siralmas.
"Nem én akartam" (...) "amit hagytam"
Aha. Te is aktívan részt vettél benne, nem kényszerített. Szar kifogás ez a "de csak ő nyomult én pedig az ártatlan áldozat vagyok" dolog.
Két választásod van: vagy átbeszéltek mindent és mindketten változtattok, vagy amennyiben zet nem tudjátok/akarjátok megtenni, lezárjátok a kapcoslatot.
Attól,hogy rossz természeted van és Ő ezt elviseli, attól félsz,hogy más nem fogja ezt tolerálni - ne tartson vissza.
Egyébként is lehet,hogy azért viseli el a rossz természetedet mert elnéázel Neki mindent, és ezt tehet tulajdonképpen Melletted amit akar.
Te is tudod,hogy ez nem mehet hosszútávon így ha komolyan gonodljátok a kapcsolatot változtatni kell.
Kérdés az,hogy tudtok-e ávltoztatni?
Én nem találom annyira egetverő nagy bűnnek azt a csókot. Nem mondom,hogy természetes volt,hogy megtörtént, de bevallottad, megbántad. A pasid részéről már nagyobb problémának gondolom amit tesz és vélhetőleg esély sincs arra,hogy felhagyjon az ismerkedéssel és hazudozással.
Hogy Ő nem tud megbocsájtani és hogy Ő hű volt Hozzád? Hát mit mondjak...Számomra a hűség nem ott kezdődik,hogy össze-vissza levelezget, hazudozik, átvág.Vélhetőleg ha lehetősége van nem csak levelezget, hanem találkozik is azzal, aki ebbe belemegy. még ha mást mond is.Ha most nem, akkor holnap...
Az teljesen lényegtelen, hogy Kinek mint áll a mérleg. Te hoztál egy döntést hogy elnézed ( és ezzel asszisztálsz hozzá) a hazugságait.
Viszont amikor fordult a helyzet, és rá volt bízva a dolog akkor ő nem adott neked amnesztiát. Két külön dolog.
De úgy láton ez a kapcsolat nem működik amúgy sem. Szóval csak te reménykedsz valamiben, de hogy mi az azt nem tudom.
Ha van olyan férfi aki szeret esetleg akinek számítanál talán őt nem kéne elengedned.
Ha nincs akkor pedig biztos találz egy rendes srácot.
Hogy alakult ki a szituáció hogy és hol nyomult rád egy férfi? Miért találkoztál vele? Megerőszakolt egy csókkal?
Kicsit fura ez a dolog. Te is ludas vagy szerintem de megbántad, és őszinte voltál elmondtad neki ő meg nem akar megbocsátani nem bízik benned ezekszerint többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!