Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért másabb, ha valaki bevallja és nem lebukik, hogy rendszeresen csal? Megbocsájtható több hónapnyi, évnyi hazudozás bármelyik esetben is?
Évekig tartó lassú elhidegülés, igen, ilyen is van. De az évek alatt egyikben sem fogalmazódik meg, hogy ki kéne lépni a langyos szarból és csak utána mást keresni?
Imádom, amikor valaki megmagyarázza, hogy miért nem gerinctelen dolog a megcsalás. Hagyjuk már!
12 Ez nem magyarázkodás, ez tény. Talán, ha picit összetettebben gondolkodnál, mint a fekete és fehér, rájöhetsz, hogy nem tervezik mindig a megcsalást és ajánlom figyelmedbe , hogy készíts anonim statisztikát. majd rájösszi, hogy hány ember él úgy egy sz.r házasságban, amiből már rég menne, hogy nem tud, mert nincs hova és nem akarja a gyerekeit elveszíteni.
Elég gáz, hogy felnőtt témához ilyen gyerekes szinten állnak egyesek, mint akik még sosem hallottak olyan nőkről, aki a gyerekekkel zsarolja a másikat.
Nem tudom, honnan veszed, hogy én hogyan éltem és mit éltem meg, de elárulom neked, hogy egy 12 éves kapcsolatból léptem ki úgy, hogy nem csaltam meg az exemet. Bármilyen szemétül bánt velem, soha nem tudtam volna megalázni azzal, hogy megcsalom. Nem csak miatta, én sem tudtam volna szembenézni a tükörképemmel, ha megteszem.
Az pedig, hogy az emberek egyik kapcsolatból a másikba pattognak, azért van, mert rengeteg ember kapcsolatfüggő. Ha csak azért lépek ki egy kapcsolatból, mert már van másik, akkor vajon kiben van a hiba? Miért nem léptem ki hamarabb?
Nem, nem ítélkezem, az emberek hibáznak, de nem szeretem, amikor valaki úgy próbál mentséget találni a hibáira, hogy a másikra hárítja a felelősséget. Egy kapcsolathoz/házassághoz két ember kell, vagy ketten oldják meg a problémákat vagy ketten okoznak még többet maguknak.
Olyan emberek is csalnak ám hosszú kapcsolatban, akiket sem gyerek, sem hitel nem köt össze. Nem ismerjük mindenki helyzetét, de én a magamét pl igen. 8 év után kezdett el új kapcsolatot kiépíteni mellettem az exem. (első randijukon rájöttem,mert nem vagyok hülye...)
Nehéz úgy jó kapcsolatot tartani, ha csak az egyik fél akarja, esetemben én.
Az én exemet akkor mi tartotta velem össze? Sem gyerek, sem hitel, sem semmi ilyen, amit nehéz lett volna feladni. A kényelem és az, hogy egy gerinctelen, gyáva szar. Ne mentegessük már a megcsalókat, mert ez minden élethelyzetben gusztustalan és gyenge, gyáva tett.
19# És téged mi tartott vele össze ha tudtad hogy csal? Az hogy gyenge szar vagy ahhoz hogy elhagyd?
Vedd már észre hogy nem kötelezhetsz senkit sem arra hogy ne csaljon meg, mert akkor gerinctelen? Ugyan már. A megcsalás az nem gerinctelenség, hanem tünet hogy szar a kapcsolat bizonyos szempontból. És a szar kapcsolat rajtad is múlik, nem csak a hűtlen párodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!