Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit évekig csalnak, az hogy teszi túl magát rajta?
Figyelt kérdés
Ha a férj évekig viszonyt folytat egyazon nővel, és saját bevallása szerint is szerette azt a nőt, de a feleséggel marad, azon hogy lehet túllépni? Hosszú házasság, ha velem maradt akkor biztos engem szeret jobban, nem? Bizalom visszaállhat? Kinek mi a tapasztalata...2021. márc. 13. 22:33
21/28 anonim válasza:
#19 vagyok
Mert sok sok ember nem mer,fél,gyáva,minthogy saját magát nézné,hogy neki mi a jó,inkább elnyomja magában,hogy ne bántsa meg a körülötte lévőket,inkább szenved azzal a reménnyel hátha elmulik,de ez nemigen sikerül,ha egy élethelyzet megváltoztatja őt.
22/28 anonim válasza:
21. Érdekes, köszönöm. De akkor magának is hazudik? Ez miféle élet?
23/28 anonim válasza:
#21vagyok
Rossz.
Ez nem élet és nagyon jól tudja az is aki ebben él,ez nem élet csak lelki gyötrelem
25/28 anonim válasza:
Sok emberrel beszélgettek,messengeren vagy élőben. Ne kérdezd miért,de megnyílnak nekem,lehet,mert meghallgatom öket és nem ítélkezek
#21vagyok
26/28 anonim válasza:
Oh, köszönöm, azt hittem személyes tapasztalat. Nekem vérfagyasztó a gondolata, hogy úgy éljek, színészkedjek mindenkinek. Páromnak egymással, rokonoknak, külvilágnak. Ilyenkor műmosolygunk a kamerába. Csodás
27/28 anonim válasza:
Igen,a külsőség az nagyon lényeges lett,eltakarja az ürességet,boldogtalanságot. Egy kis mosoly és a külvilág irigyel,és kihúzva magát büszke is rá,miközben szépen lassan mérgezi magát. Facebook tele van ilyen képekkel. Csudi boldog ez az ország,de Hál Istenek vannak azért boldog,igaz "képek"is.
28/28 anonim válasza:
Én egy ilyen párt ismertem, sosem tudtam eldönteni, hogy most aktuálisan épp boldogok-e, de ezek szerint lehet igazinak látszó egy műmosoly. köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!