Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hírességek miért csalnak gyakran?
1 nincsenek kiszolgáltatva a másiknak, könnyebben váltanak
2 nem csalnak olyan gyakran, csak marit-józsit nem üldözi paparazzi-had és nem kerül be az affér a bulvárhírek közé
Így van, azért, mert megtehetik. Rengeteg embert megkaphatnak egy csettintésre.
Egyébként, ha egy hétköznapi ember is jól néz ki vagy népszerű, ugyanúgy félrelép általában. Most épp egy családapa ismerősömről derült ki. Sejthető volt a dolog, de most be is bukott. 2 hete egy nő ismerősömről, akit körbeugráltak a munkahelyén.
Sok embernek a hűség nem elvi kérdés, hanem csak lehetőség kérdése...
Itt az oldalon is gyakori érv, hogy válaszd a csúnyát, az nem csal meg, mert nincs kivel. Kösz, de szerintem az nem hűség, ha valaki azért nem tesz valamit, mert nincs rá lehetősége. A celebeknek értelemszerűen van. Szokták mondani, jólétben mutatkozik meg az ember valódi énje.
Az átlagemberek is ugyanolyan gyakran csalnak.
Az ismeretségi körömbe tartozó pároknál úgy kb. 60%-ukról konkrétan tudom, hogy volt megcsalás, ~30%-nál nagyon valószínűnek tartom a dolgot, és mindössze 20%-uknál vagyok majdnem biztos benne, hogy nem volt félrekefélés, a saját kapcsolatomat is beleértve.
Nyilvánvalóan egészen biztosan csak magamról tudom, hogy nem kefélek félre - még a barátnőmben sem bízok meg 100%-ig.
Azért tűnik úgy, hogy a hírességek gyakrabban csalnak, mert az átlagemberek félrekúrásait nem hozza le a blikk címlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!