Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hírességek miért csalnak gyakran?
Az is lehet az egyik ok (a sok közül), hogy több időt töltenek külön. Egy-egy forgatás vagy koncertsorozat hónapokig tart, és nem jellemző, hogy a párok együtt mennek. A másiknak is ott a saját karriere, a saját munkái. Elméletben jól hangzik, hogy nagyobb a szabadságuk, mint a Marinak és Józsinak, akik vásárolni is együtt mennek, és lehet, hogy hamarabb egymásra unnak. De nagyon úgy tűnik, hogy sokan elhidegülnek a távkapcsolat alatt. Pont, mint a Mari és a Józsi, távkapcsolatban.
2021. jan. 27. 11:44
Tobb osszetevos a dolog. A hiressegek elete sem csak jatek es mese, rengeteg protokoll, utazas stb van, ami mar a normalis csaladi eletet is siman probara tenne. Egyaltalan nem mindegy, hogy elutazok Dakarba 6 honapra starwars-t forgatni. Aztan a hiressegeket konnyen el tudja vinni a hev, nekik jar stb. Masreszt a kihivas is sokkal nagyobb, allandoan ra akar maszni valaki. A huseg ott kezdodik, amikor alkalom es lehetoseg is adott, megis nemet mond ra a masik. A legtobb ember nem huseges, csak hianyzik hozza a fenti kettobol valamelyik. Az erkolcs az lemondassal jar, sok ember a legkisebb erofeszitest, kenyelmetlenseget sem tudja vallalni. Onkontroll hianya miatt. Messzire vezeto kerdes ez. Szerintem is tobbszor csalnak, de sokkal nehezebb palyan is vannak.
2021. jan. 27. 12:26
Szerintem egy hírességnek ezerszer több lehetősége van, tálcán kínálkoznak fel neki a partnerek. Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy tudnak ezzel a lehetőséggel élni, pont azért, mert nagy a lebukás veszélye, mert mindenhol felismerik. Max. egy gyors numerára van lehetőségük szerintem valami bokorban vagy raktárhelyiségben, ilyen 5 perces menet maximum. A dörzsöltebbje biztos megoldja valahogy, de azt kizárt dolognak tartom, hogy egy híresség szobát merjen bérelni egy hotelben vagy egy búvóhelyen vagy a másik lakására járjon úgy, hogy bárki felismerheti a szomszédok között...Bizony-bizony, a hírnévnek vannak ám árnyoldalai.:)
2021. jan. 28. 00:22
#13 Szerintem azért ez nem így van... A legtöbb hírességnek óriási háza van, némelyiknek több is, simán odaviteti a pasiját/nőjét sötétített ablakú limóval, senki se tudja meg ki az és minek ment oda, max a személyzet, de azok meg úgyse szólnak róla a sajtónak mert kirúgnák őket azonnal.
Amúgy többségében az játszik közre amit fentebb is már írtak többen, nárcisztikus személyiségzavar, kielégületlenség, meg hasonlók. Meg azt se felejtsük hogy a legtöbb híresség pár általában érdekből van együtt, marketingértékből és nem szerelemből, és lehet hogy nagyon jól mutat XY szupersztár színésznő meg AB nagymenő énekes, csak lehet XY éppenséggel nem tud orgazmust produkálni, vagy AB impotens, aztán az embernek vannak ám vágyai, és lehet hogy AB jól mutat a nyilvánosság előtt páromként, cserébe Chico Pérez González kertésznek meg 3x akkora a szerszáma és egy mester az ágyban. Csak egy átlag ember előtt nincsenek nagyon ilyen lehetőségek, egy híresség körül meg van fejenként 2000 ember akiből 1000 még nyomul is rá, van miből válogatni.
2021. jan. 30. 00:55
Jó, hát én most ilyen magyar hírességekre gondoltam, akiknek nincs se limuzinja, se személyzete, se tizenöt plusz háza.
2021. jan. 31. 00:21
Kapcsolódó kérdések: