Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy hiressegek csak egymassal jonnek ossze?
Figyelt kérdés
Az esetek 95%-ban a hiressegek egy masik hiresseggel vannak egyutt, randiznak stb.
De arra kb semmi esely nincs hkgy ne talalhatnak meg a szerelmet mondjuk egy polgari foglalkozast vegzo emberrel. Mondjuk Belaval, a szobafestovel, csak meg sem probaljak.
De ok “sima” embereknek kb elerhetetlenek, mivel nem tudsz vele kapcsolatba lepni. Akkor egy masik hiressegnek ez hogy megy? Vagy csak ugy ha eloben talalkoznak valahol, mondjuk egy galan?
2020. szept. 16. 15:23
1/17 anonim válasza:
Te se jössz össze egy hajléktalannal, megvannak a kasztok. Ne élj álomvilágban
2/17 anonim válasza:
Mert sokkal könnyebben összetalálkoznak munkájukból, életvitelükből adódóan egy hírességgel, mint egy átlagos emberrel. Na meg szerintem szívesebben is ismerkednek a saját köreikből.
3/17 anonim válasza:
Ha te pl egy híres focista lennél, akkor Teszkós Terikével akarnál egy párt alkotni? Ugye, hogy nem. Na ugye, akkor már érted.
4/17 anonim válasza:
Egy hírességnek nagyobb aggodalom, hogy csak felszínes okokból jön vele össze valaki, vagy hátsó szándékkal. Ráadásul annak az embernek is "tönkreteszi" az életét nagy eséllyel, mert ráakaszkodnak a féltékeny rajongók és a média is. Egy másik celebrity tudja kezelni ezeket a problémákat, és átérzi a másik helyzetét.
5/17 anonim válasza:
Mert mindkettőnek pluszpénzt jelent - illetve ez növeli a hírértéküket így nagyobb eséllyel kapnak nagy szerepet vagy több koncertfelvételt. Lásd anno Brádi Pityu és Angelika Jolán kapcsolatát ettől volt hangos kb. minden, én alapvetően nem követem a celebek dolgait, de ezt alig lehetett kikerülni minden erről szólt laza 10-15 éve.
6/17 anonim válasza:
Mindenki abból a körből válogat, ahol mozog. Ők ebben a körben mozognak.
Másrészt jobban megértik és elfogadják egymást, mint egy kívülálló.
AMúgy meg sok hírességnek civil párja van.
7/17 anonim válasza:
Mert boltos Béla, vagy kocsimosó Karcsi csóró, és így sem nem találkozik, sem nem mer lépni mondjuk egy Lipp Adrienn-nél.
8/17 anonim válasza:
Most ez a Lipp Adriennezés lesz az új sláger, lejárt a Palvinozás ideje?
9/17 anonim válasza:
8.-nak.
Lipp egy ISTENNŐ, rákerestem. Palvin...no komment. Egy CENZÚRÁZVA.
10/17 anonim válasza:
Majd a férje jól lelő, addig lippegsz itt. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!