Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a magyar hírességek közül kire mondanátok, hogy számotokra ő testesíti meg a nagybetűs NŐT?
Itt most lenne egy kikötés: az illetőnél nem szabad, hogy pusztán a külseje alapján érdemelje ki ezt a jelzőt. Kell, hogy a személyiségére is legyen bizonyos mértékben rálátásotok: mondjuk láttatok már vele interjúkat, voltatok már fellépésén, dedikálta a könyvét, autogramot adott, ilyesmi. Mert a nőiesség külső és belső jellemzők összességéből tevődik össze: ezt sok férfi amúgy képtelen megérteni(nyilván merthogy szerintük a külső bőven elég)...
Tehát lehet énekesnő, műsorvezető, sportolónő, botrányhős, szépségkirálynő, playmate, DJ, valóságshow-szereplő, bárki - csak szélesebb körben ismert legyen.
Én férfi vagyok, és nekem pl. Zséda egyértelműen, Som-Balogh Edina, Kocsis Korinna, Oczella Eszter, Kiss Ramóna ide tartoznak, és - lehet röhögni - Voksán Virág is(szerintem aki látta már interjúadás közben, pozitívan csalódott benne - én is).
Számotokra ki(k) az(ok), akikre azt mondanátok, hogy A NŐ? Esetleg ki is fejthetitek, hogy miért.
Mondjuk Tompos Kátya.
De csak kinézetre, mert nem ismerem, nem tudom, hogy milyen a jelleme.
Nem ismerem egyiket se, de külsőleg ők tetszenek nagyon:
https://www.youtube.com/watch?v=6hVrzzmqLY8&t=306s
Dúró Dóra mondjuk emberileg is nagyon közel áll hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!