Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz olyan hírességek randizni aki bejön a barátnődnek? (Többi lent)
A legjobb barátnőm magyon bele van zúgva egy itthoni énekesbe. Én hostesskent dolgozom suli mellett, és egy rendezvényen találkoztam azzal az énekessel. Segítettem neki valamiben, mire elhivott egy kávéra. A barátnőm halálosan szerelmes belé, de meg csak nem is találkoztak. Nekem bejön de semmit extra, bár kíváncsiságból elmennék vele kávézni. Nagyon szemetség lenne?
20/L (ha ez számít 😂)
"20/L (ha ez számít 😂)"
Mint azt ebből a kérdésből is láthatjuk, számít...
Egyébként kérdezd meg a tini barátnődet, hogy ez a szitu, mit szeretne. Lehet azt akarja, hogy menjél és pletyizz, ha már ő nem mehet.
Amikor majd azt mondja van egy üveg rozé nála a hűtőben és mi lenne, ha azt ketten innátok meg, kérdezd meg, hogy lehetne-e, hogy hármasban.
Mert te kíváncsi vagy, barátnőd meg odáig van érte, neki meg még annál is jobb lesz, mint tervezte.
Ha bejönne neked hogy csak egy dugnivaló numera legyél neki, persze.
Nem hiszem, hogy többet is akarna... a hostesseket általában ennyire tartják (forogtam egy időben ilyen körökben, tudom).
Bár nem tudom mi manapság a "híres énekes", mert Magyarországon nem sok olyat ismerek aki valóban híres, szingli és a lányokat szereti.
Szóval vagy egy egyszámos macskajancsi lesz, aki örül hogy vègre csajozhat, vagy a nője mellett keres egyéjszakásat.
Mondjuk tény hogy agyilag nem lehetsz épp a toppon, ugyanis eléggé lerì rólad, hogy csak azért mennél el vele, mert a barátnődnek is tetszik szóval az milyen menő már (elárulom, értelmesen gondolkodó felnőttek között nem menő).
Szóval ha tetszik a pasi akkor menj el vele, hátha kialakul több (de akkor el kell fogadnod az ő életvitelét, bár attól nem tudom mennyire lesz más hogy énekes, az ő lábszaga is ugyanolyan büdös mint másokè), de ha csak a barátnődnek akarsz betartani, akkor meg nem értem mièrt egyáltalàn a barátnőd?
Én biztos nem tennék ilyet azzal akit szeretek, és a barátnőm többre való annál, minthogy összevesszünk egy dugópajtin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!