Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok, mert folyamatosan csalnak, vagy már mindegy lenne már titeket vettek el? Miért?
Megtettem !
Miert kellene eltűrnöm a megalázast ?
Érdekes, hogy egyre többet hallom ezt nőktől, hogy nem érdekli ha megcsalja a férje (legalábbis szemet huny, pláne több év után), mert este úgyis őhozzá megy haza, vele alszik, őt öleli, és a pénzt is haza adja, a gyerekét neveli rendesen, stb.
Érdekes...
Remélem az sem zavar, ha csal a nejed.
Én speciel kidobnám a pasit. A pénze nem kell, van nekem. AZ, meg hogy kiveszi a részét otthon, az alap.
Ostoba, életképtelen feleség nem válik csak el.
Szerintem kár bárkit is ostobázni, ez mindenkinek a saját döntése és saját ingerküszöbén múló kérdéskör.
Aki így gondolkozik, annak az nem természetes, ha valaki az első félrelépésnél elválik.
Attól, hogy valaki máshogy vélekedik valamiről, mint az átlag, még nem kell leostobázni. Sok olyan jó egzisztenciában élő házaspárt ismerek, ahol belefér néha egy-egy mellékvágány mindkét oldalról és emellett is kiegyensúlyozott, boldog életet élnek mint házaspár és mint család. Egyszerűen teljesen más a felfogás ezeknél az embereknél. Így nem látok ebben semmi problémát.
Ha nem közös megegyezésen alapuló dolog ez, a másikat átveri, kijátsza az egyik fél, akkor valóban nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!