Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit igazán szeretünk képesek vagyunk megcsalni, főleg folyamatosan, és lebukás után a szemébe hazudni, hogy semmi nem igaz?
Én is képes vagyok rá. Nyilván nem vagyok rá büszke....de nálam a szex és az hogy szeretek valakit két külön dolog. Ezt sose fogja megérteni az, aki nem választja el a kettőt. Én a páromért (férjemért) kezdetektől rajongok, de a szex a kezdetektől nem olyan jó vele - nem a technikával/mennyiséggel van gond hanem túl nagy neki. Nekem legalább is. Ezért kielégítetlen maradok, hiába segít rajtam orálisan az nem ugyanaz....vágyom a jó szexre és előfordult már hogy emiatt elkalandoztam...de érzelmileg senki mással nem tudnám leélni az életem csak vele. Tudni kell hogy 15 éve vagyunk együtt. Gyerek is van.
Hogy hazudni képes lennék e ne tudom. Egyelőre nem volt rá szükség, munkahelyi viszonyról van szó így kicsi a lebukás esélye.
Családias kis irodában dolgozom. Megbízunk egymásban. Az én kollégám is biztos, hogy a feleségét szereti. Ennek ellenére kapcsolata van több éve egy másik nővel. 2 oka van, hogy viszonyt folytat. 1. otthon a feleség (akit gyönyörűnek tart - imádja a ringó csípőjét - állandóan elégedetlen, pedig a pasi a csillagokat is lehozza neki, meg kisebb vagyonokat költ rá.....
2. Túl nagy a libidója. Bosszúból csal, ezt egyszer Ő maga jelentette ki. Egy luxus nyaralás után a feleség egy darabig "kedves" volt vele. Fel is függesztette a szeretőjét. Aztán újra előjött főnök a nőből. Emberünk ismét elővette az a szerencsétlen kis nőt, aki szerelmes belé!( a szeretőt) Elmondása szerint alakra nem is tetszik neki a nő - nem széles a csípője -. Viszont ha vele is szexel, otthon könnyebben viseli az asszony természetét, talán kicsit kíméli is, meg a szeretőt nem kell úgy agyon fizetni mint az idealizált nejét. Ő beéri a szexel meg egy kis csevegéssel. Ő az asszonyát szereti! De nem bírná ki a házasságot vele, ha nem lenne ott ellensúlynak a szerető. Az a szerencsétlen (sajnáljuk) pont úgy szeretheti ezt a férfit, amennyire az a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!