Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a 99% azt, hogy ha eddig folyamatosan csalnak,
akkor a lebukás után is fognak, hiába az ellenkezőjét
állítják? Tapasztalat vagy csak általánosítás?
Azért, mert ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen, kell egyfajta jellem, ami nehezen vàltozik meg. Vannak esetek, van olyan, hogy valaki hibàzik és tanul belőle, de a megcsalàs témakört tekintve ez egy nagyon ritka kisebbség.
2020. jún. 8. 17:15
2/8 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel, tényleg vannak akik tanulnak belőle de ők nagyon kevesen vannak
2020. jún. 8. 17:19
Tapasztalat.Én is látom a barátnőmet 3 éve megcsalta a férje viszonya volt akkor kiderült könyörgött hogy megbánta stb kibékültek azóta még kétszer lebukott.
2020. jún. 8. 17:26
Mert miért lenne ez másképp? Max egy ideig óráig. De eddig is mindig fent állt a lebukás esélye, azaz kockaztatta az egesz kapcsolatot es tudta jól ha ez kiderul akkor sanszos hogy vege lesz a kapcsolatnak. Igergetni mindenki tud, ahogy az elso is mondja ritka az aki utana ha eddig megtette mostantól nem fogja. Kornyezetemben is ezt latom, meg tényleg ritka a másikra a példa. Úgyhogy sorozatos megcsalás utan borzasztó naivnak tartom azt aki minden egyes szöveget benyel aztán csodálkozik ha megint megtörténik. Nem itelkezem, de tényleg ilyenkor nem a másikat kell hibáztatni.
2020. jún. 8. 17:46
3#as vagyok 4#nek.Persze igazad van én is mondtam neki a legutóbbi béküléskor kb 2 napja hogy ne haragudjon de nem tudom már sajnálni ha ilyen hülye.Most megint szerelmespár de csak amig nem jön megint valaki.
2020. jún. 8. 17:51
Utána ha megvolt a békülés akkor egy ideig minden gyönyörű és a megcsalt fél szinte el is felejti az egészet mert azt látja azt hallja, hogy a másik így meg úgy szereti és lesi minden figyelmét és próbál mindig a kedvére tenni....
De ez csak átmeneti időszak.
2020. jún. 8. 19:10
Miért, azt kéne mondaniuk, hogy nyugi, drágám, folytatom a kapcsolatom a szeretőmmel, ne idegeskedj?! Persze, hogy azt mondja, amit a megcsalt fél hallani akar. De miért szakítaná meg a valóságban?Nyilván valamiért jó neki, azért csinálja.
2020. jún. 9. 01:17
Én egy ilyent nézek végig, tesóm újra és újra lebukik, hogy visszajár az exhez találkozni, sz.xért.
Annyi a trükkje nagy kutya szemek s ő legyen összetörve akit csúnya ex "zaklat".
Ezt 7edszer kajálja be a mostani csaja.n
2020. jún. 10. 06:41
Kapcsolódó kérdések: