Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondjátok, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjátok, hogy aki folyamatosan csalja a párját nem szereti? Ha tnyleg nem szereti elhagyná, nem gondoltatok erre?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 21:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%

Ezt azok mondják, akiknek nem jut szerető, és irígykednek.

Meg a sok lecserélt ex.

2020. júl. 12. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlenül. Nem muszáj szeretnie elég ha kényelmesebb együtt mint külön. Ennek pedig nem sok köze van a szeretethez.
2020. júl. 12. 21:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Az első vagy a második kérdésre írod ezt?
2020. júl. 12. 21:33
 4/14 Eszter_1984 válasza:
91%
Komolyan? A ferjem mar tobb mont egy eve megcsal. De nem akar elhagyni mert engem szeret. Kozben vele van. Majdnem minden nap es orakat is. Mikor en el akarok valni akkor kitor a botrany. Es az igeretek folynak. De csak vele van. Akkor ez mi? Szerelem? Nem. En jo vagyoj neki gyerekeket nevelni, fozni neki, takaritanni es kimosni a sz*ros gatyajat. Ennyi. De lefekudni jo a masik. Nekem jo a second ruha de a masiknak kell a firmas.
2020. júl. 12. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

Pedig ez tényleg sokszor előfordul.

Én pl. ismerek olyan párt, ahol a feleség kijelentette, hogy többé nincs szex, és a férj ezért csalja. Na, nem lehet alapból sem egy boldog kapcsolat. Tudom, hogy nem csak a szex számít, de szerintem ha az nincs, eleve könnyű elhidegülni egymástól.

Valamiért mégis kényelmes nekik együtt, csak minek, ha még a vonzalom sincs meg?

2020. júl. 12. 21:34
 6/14 Eszter_1984 válasza:
34%
Az osztoszkodas miatt. Azert.
2020. júl. 12. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Miért hagyná el? Amikor az ostoba felesége főz, mos, takarít rá van amelyik pénzeli is kb olyan szerepet játsszik mint egy pótanyuka. Ja meg akkor sok helyen nagy indok a gyerek. Mert hát azoknak kell egy fix anyuka meg 'normális' családi közegben kell, hogy felnőjjenek.

Kedves kérdező, te szereted a párodat? Ha igen, te képes lennél megcsalni, más férfiakkal dugni amiközben vele vagy? Az aki igazán szereti és tiszteli a párját nem megy félrekúrni. :)

Sajnálom az olyanokat mint te akik tényleg elhiszik, h szeretik őket a párjuk.

2020. júl. 12. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor egy példa.

Van az embernek egy neje. Aki ilyen: [link] A férj imádja, szereti, tiszteli.

De miért ne érezhetné jól magát néha vele is? [link]

Anélkül, hogy a nejét el akarná hagyni, vagy akárcsak lenézné?

2020. júl. 12. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8as. Talán mert hűséget fogadott? Ha ilyen vágyai vannak valakinek azzal sincs gond de akkor tessék gerincesen megoldani. Nyíltan elő kell állni a vágyaival aztán vagy elfogadja az asszony vagy kirak.

Az hogy átvered a másikat és lerombolod a beléd a kapcsolatotokba sőt akár úgy általában a monogám kapcsolatokba vetett hitét és bizalmát miközben konkrétan megszégyeníted azzal hogy más nők után kajtatsz az nálam kb kizárja hogy szereted és tiszteled.

3as ha engem kérdeztél (2es vagyok) akkor a 2. Kérdésre válaszoltam. Az első kérdésre az a válaszom amit a hozzászólás elején olvashatsz.

Számomra a szeretet és tisztelet ott kezdődik hogy nem akarok ártani a másiknak és nem verem át.

2020. júl. 12. 22:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elváltam a férjemtől, pedig szerettem. Nehéz, de fontos döntés volt. Megcsalhattam volna, mert már évek óta nem volt szex és nem vagyok én sem fából. De én azt választottam, hogy őszinte leszek és mindkettőnknek esélyt adok a boldogságra. Az élet nem fekete és fehér. Akit szeretek, azt nem tudom becsapni, nem tudok a képébe hazudni.
2020. júl. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!