Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csal a főnökével?
Régóta gyanakszom, hogy a párom (27 éves nő), csal a főnökével. Ő egy arab férfi, az a tipikus túlontúl igényes, kimosakodott, parfümös.
Ők a vírus ideje alatt is bejártak heti 2-3x az irodába, és a barátnőm oda úgy öltözött fel mindig, mint aki pasizni megy: fekete harisnya, térdet nem takaró szoknya, magassarkú csizma, smink. Amikor szembesítettem vele, hogy dolgozni nem így kell járni, hacsak nem akarja, hogy mindenki rárántson a WC-ben, akkor azt mondta, hogy így érzi jól magát, és különben sem a rárántós kategória, mert nincs kinn a fekete a szoknyából, felülre pedig kifejezetten konzervatív blúzokat vagy pulóvereket hord.
Amióta eldurvult a járvány, már állandóan home office-ba kerültek, és azt vettem rajta észre, hogy ideges, szomorú, és egész nap pittyegett a telefonja, tudtam, hogy valakivel nagyon írogat. Tudom, hogy nem szép, de megnéztem a telefonját, és láttam, hogy a főnökével beszélget, mindenen vihognak, néha a flörtölés határán vannak, valamit viccesen be is szólt a barátnőm, mire a főnöke írt egy olyat, hogy "ha most az irodában lennénk, mit kapnál", meg hasonlók.
A barátnőmről tudni kell, hogy mindig volt benne egy idegenimádat, odavan a multikultiért, amikor munkát keresett, az volt a vágya, hogy olyan helyen dolgozhasson, ahol sok a külföldi, sok nyelvet meg is tanult, mintha csak tervezte volna, hogy eldobja a másikat egy színes/külföldi pasasért.
Nekem pedig régi félelmem ez, és most teljesülni látszik, és tudom, hogy ha igaz, el fogok borulni iszonyúan.
Nos, szerintetek?
Kaphatnék normális indokot, mire fel kapom a fikaparádét?
A ribiség legrosszabb formája ez az arab/néger/idegen imádó hozzáállás, természetes, hogy összetörne, ha a saját párom tenne ilyet.
"Kaphatnék normális indokot, mire fel kapom a fikaparádét?"
Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet:
"A ribiség legrosszabb formája ez az arab/néger/idegen imádó hozzáállás, természetes, hogy összetörne, ha a saját párom tenne ilyet."
Teljesen igaza van a #25-ösnek. Kezdem azt érezni, hogy meg is érdemelnéd, hogy lelépjen az arab főnökével, már csak azért is, amiért ilyen xenofób vagy. Nyilván te jobb parti vagy, csak mert fehér a bőröd, hagyjuk már...
Egyébként meg az, hogy szoknyát meg magassarkú csizmát vesz fel valaki, nem jelenti automatikusan, hogy egy büdös r*banc. Kb. elvárnád,hogy csadorban járjon, nehogy már csinosan merjen felöltözni. Akkor miért is vagy te jobb, mint egy arab?
"A ribiség legrosszabb formája ez az arab/néger/idegen imádó hozzáállás, természetes, hogy összetörne, ha a saját párom tenne ilyet."
Úgy megnéznélek élőben, milyen egy olyan, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!