Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tönkre akarom tenni az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre akarom tenni az ex anyósom. Elmondjam, hogy félrelépett a férje főnökével?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az exanyósom teljesen töbkretett. A fia folyton megvert én meg 3 évig tűrtem. Tudom, hogy nekem kellett volna lépnem , de szerettem. Szerintetek elmondjam ezt a családfőnek?
2018. febr. 19. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel tett tönkre az anyós?

Nem ő tehet róla, hogy az agresszív fiával maradtál.

Vagy miatta vert meg a párod?

2018. febr. 19. 14:55
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem anyos hibaja, hogy ennyire ostoba vagy.
2018. febr. 19. 14:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe...ne avatkozz bele mások életébe. Inkább azon gondolkodj el, hogy hogyan tudtál olyan barom lenni, hogy hagytad magad 3 évig verni....és nehogy megpróbáld mégegyszer.
2018. febr. 19. 14:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mielőtt bosszút állnál valakin, két sírt áss."

Én a helyedben inkább minél előbb próbálnék eltávolodni ettől a bagázstól. Ha mégis a megtorlás mellett döntesz, gondolj bele, hogy 1) hinne-e neked bárki is, mikor mindenki tudja, hogy utáljátok egymást 2) milyen lavinát indítasz el ezzel, mik lesznek a következmények.

2018. febr. 19. 14:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha elmondod, a fia nem fog újra "megkeresni"?
2018. febr. 19. 15:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy hinnének neked...én lesza..rnám már őket.
2018. febr. 19. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy ne avatkozz bele...

Viszont hasonló cipőben járunk, és tudom, hogy mennyire idegtépő. Ráadásul hasonló a szitu, én is tönkre tudnám őt tenni csak azzal, hogy boríték. Én ezidáig kibírtam, de nem tudom, mikor szakad el a kötél.

22/N

2018. febr. 19. 15:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba,kezdj új életet.

Kiforrja az majd magát. Hazug embert hamarabb utolérik... Tudod

Ha a sors úgy rendezi akkor tudni is fogsu róla,miközben te már rég boldog leszel.;-)

2018. febr. 19. 15:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megpróbálok tovább lépni.
2018. febr. 19. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:
#7! "tönkre tudnám őt tenni csak azzal, hogy boríték." Ez valami varázsszo? Abrakadabra boriték!
2018. febr. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!