Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tönkre akarom tenni az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre akarom tenni az ex anyósom. Elmondjam, hogy félrelépett a férje főnökével?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az exanyósom teljesen töbkretett. A fia folyton megvert én meg 3 évig tűrtem. Tudom, hogy nekem kellett volna lépnem , de szerettem. Szerintetek elmondjam ezt a családfőnek?
2018. febr. 19. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja,egy boríték.
2018. febr. 19. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Simán lehetne kavarni, de ahhoz nem árt némi gógyi:)
2018. febr. 19. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:

én elmondanám

ahülye fiát elvégre ez a szuka nevelte fel, és hagyta éveken át, h. verje a kérdezőt

plusz félrekefél

hát, szerintem ideje revánsot venni, hajrá!!!

2018. febr. 20. 01:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Az apja ugyan ezt csinálta az anyjával gondolom. Undorító emberek. Még gondolkodom rajta. Köszi mindenkinek.
2018. febr. 20. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

hááát én sem szeretem anyóst/apóst és kívánok nekik mindenféle kis rosszat(influenza elkapása, beázás stb. :D) és bár ami rosszat tettek arról csak ők tehetnek,de azért nem állok rajtuk bosszút, mert rajtam is múlt, hogy nem léptem le időben tőlük vagy tettem őket helyre...

úgy vagyok vele, hogy idővel majd istenke visszaadja mindazt a rosszat amit ők adtak, meg hogy biztos megvan nekik is a maguk pokla és nem boldogok feltétlen. Próbálok nem gondolni rájuk és élem a magam életét, mert azzal vághatok nekik vissza a leginkább ha boldog vagyok és mosolygok előttük :)

2018. febr. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!