Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párotok őszintén bevallaná, hogy félrelépett, akkor megbocsátanátok neki? Szerintetek elmondjam neki?
mivel megcsaltad, vállaljad a következményét, ezt már régen meg kellett volna tanulni, csodában ne reménykedj, mert mindig kiderül,
amúgy meg a kapcsolatban vannak gondok, talán végig kellene gondolni mi a baj, azért kellene szakítani, szóval persze elmondod repülsz, ez a minimum, igaza is van N
Én is megcsaltam a párom :( Egyszer. Úgy voltam vele, ha volt pofám ilyet tenni azzal, akit szeretek, és akivel az életem terveztem, ahhoz is legyen, hogy odaállok elé, és elmondom!
Én elmondtam kis időre rá (pár nap), kellett Neki idő, mire feldolgozta, de azt mondta utána:
Mindennél jobban szeret, és velem marad, csak ígérjem meg, ha van valami problémám, vagy valami nem tetszik, akkor osszam meg Vele, és megoldjuk!
Megbeszéltünk mindent az elmúlt 3 évből, átbeszéltük, és most jobb a kapcsolatunk, mint valaha volt!
Rohadt rendes volt Tőle!! Azt hittem, kihajít a fenébe (megérdemeltem volna :S )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!