Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párotok őszintén bevallaná, hogy félrelépett, akkor megbocsátanátok neki? Szerintetek elmondjam neki?
Felesleges szerintem belegázolni a másik lelkébe azzal, hogy elmondod neki. Jobb csak egy valakinek lenne: neked, mert enyhülne a lelkiismeret-furdalásod. Vagyis önzőség, amelyet őszinteséggel akarsz álcázni.
Ha félreléptél, akkor gond van a kapcsolatban. Ha egyszer megtetted, máskor is megfogod. Az egyetlen tisztességes lépés, ha szakítasz, mert nem működik a kapcsolat.
Minek csaltad meg, ha azt akarod, hogy veled maradjon?
Amúgy ha már megtörtént, akkor már igen, vállald a következményeket. Nagyobb eséllyel bocsátja meg, mintha mástól tudja meg, vagy évek múlva...
túl kevés az infó.
Ebből senki nem tudja eldönteni.
Miért csináltad, hány évesek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, történt e már hasonló, milyen fázisban vagytok stbstb.
28 éves vagyok párom 25. 4 éve vagyunk együtt
Buliban voltam és egy szexi nő rám mászott nem tudtam ellenállni neki sajnos és megtörtént, felvittem a lakásra, tudtam, hogy nem lesz ott a barátnőm, mert épp éjszakás volt a kórházban.
Oh, azt nem kellett volna, saját lakáson...de mindegy, leírtam a véleményem: én elmondanám!
De ha megbocsájt a párod, tisztázd vele, mi nem működik a kapcsolatotokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!