Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csal a főnökével?
Régóta gyanakszom, hogy a párom (27 éves nő), csal a főnökével. Ő egy arab férfi, az a tipikus túlontúl igényes, kimosakodott, parfümös.
Ők a vírus ideje alatt is bejártak heti 2-3x az irodába, és a barátnőm oda úgy öltözött fel mindig, mint aki pasizni megy: fekete harisnya, térdet nem takaró szoknya, magassarkú csizma, smink. Amikor szembesítettem vele, hogy dolgozni nem így kell járni, hacsak nem akarja, hogy mindenki rárántson a WC-ben, akkor azt mondta, hogy így érzi jól magát, és különben sem a rárántós kategória, mert nincs kinn a fekete a szoknyából, felülre pedig kifejezetten konzervatív blúzokat vagy pulóvereket hord.
Amióta eldurvult a járvány, már állandóan home office-ba kerültek, és azt vettem rajta észre, hogy ideges, szomorú, és egész nap pittyegett a telefonja, tudtam, hogy valakivel nagyon írogat. Tudom, hogy nem szép, de megnéztem a telefonját, és láttam, hogy a főnökével beszélget, mindenen vihognak, néha a flörtölés határán vannak, valamit viccesen be is szólt a barátnőm, mire a főnöke írt egy olyat, hogy "ha most az irodában lennénk, mit kapnál", meg hasonlók.
A barátnőmről tudni kell, hogy mindig volt benne egy idegenimádat, odavan a multikultiért, amikor munkát keresett, az volt a vágya, hogy olyan helyen dolgozhasson, ahol sok a külföldi, sok nyelvet meg is tanult, mintha csak tervezte volna, hogy eldobja a másikat egy színes/külföldi pasasért.
Nekem pedig régi félelmem ez, és most teljesülni látszik, és tudom, hogy ha igaz, el fogok borulni iszonyúan.
Nos, szerintetek?
Utolsó remélem szarkazmus volt. Mert ha az a rendes ősmagyar aki nekem jön ha azt mondom nem csaltam meg akkor én se kérnék a magyarokbol.
Amúgy meg kérdező lehet hogy most újat mondok neked de az irodákban általában van egy dress cod ami azt jelenti hogy nem kantáros gatyában és gumicsizmaban állítunk be. Hanem szépen feloltozve, nőknek pl szoknya magassarkú ing kombo. Ha szerinted ettől valaki automatikusan megcsal akkor nagy baj van az agyaddal.
Kollegája van más, akit ismersz?
Nehogy kiderüljön, hogy már hónapokkal ezelőtt homófisz volt mindenki másnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!