Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelt kérdés

4 éve ismerkedtem meg jelenlegi párommal. Ebből 3 éve együtt is élünk. Minden, de minden jól működik, még az ágyban is.

Sajnos azonban megismerkedtem egy másik nővel.(nem szándékosan, közös hobbi kapcsán) és olyan érzéseket vált ki belőlem, mint a párom még eddig soha.

Nem csaltam meg, nem is tervezem, de nem értem. Eddig azt hittem, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van. Párom kedves, odaadó, okos nő. Ágyban is úgy érzem összeillünk.

Viszont ez a másik lány teljesen az ellentéte. Nem az okosságban, mert nagyon is az, de temperamentumában. Otthon minden nyugis, de ha egy közös találkozón beszélgetünk, elképedek, mennyire más vele.

Nem mondanám, hogy sokkal szebb, mint a párom, szóval nem erről van szó, illetve nem is fiatalabb nálam, sőt a páromnál idősebb.

De olyan vonzalmat érzek, hogy nem tudom hova tenni. Hagyjam elülni ezt az érzést és maradjak ahol vagyok? Megéri?

Nem akarok semmit sem borítani, csak 35 évesen eléggé megdöbbentett, hogy ilyen is van. Egyszerűen azzal a lánnyal olyanokra is kíváncsi vagyok, hogy hogy lát bármit a világból , és őszintén szólva sokszor arra eszmélek, hogy azon gondolkodom mi is lenne erről-arról a véleménye...

Kérem, hogy olyanok ne írjanak, aki annyit tesznek hozzá, hogy a f..rkm után mennék, mert nem erről van szó. Természetesen vonzó, sajnos nagyon az, de ha nem látnám izgalmasnak belülről, itt meg is állna a történet

2021. márc. 4. 11:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így ismersz. ..
2021. márc. 4. 21:52
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez eldőlt. Ha visszaolvasod a válaszokat és a rá adott reakcióidat, egyértelmű. A kapcsolatodnak biztosan vége.
2021. márc. 4. 22:29
 33/42 A kérdező kommentje:
Lehetséges :(
2021. márc. 4. 22:44
 34/42 anonim ***** válasza:
80%
Van ez így. Itt bukik a mindörökké veled. Nem azon múlik, hogy vannak-e problémák, hanem azon, hogy ki hogyan van beállítva. Van akinek egy az utolsó és van akinek nem. Ez ennyire egyszerű sajna.
2021. márc. 6. 01:58
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megkérdezhetem,hogy végül hogy döntöttél?

2021. ápr. 5. 13:10
 36/42 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy döntöttél?
2021. júl. 30. 00:23
 37/42 anonim ***** válasza:
Nem zongora az a hobbi?
2021. júl. 30. 00:29
 38/42 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező ?
2021. júl. 30. 04:31
 39/42 anonim ***** válasza:
Eltelt két év és még mindig esze jut néha ez a kérdés. Talán két hasonló van még itt az oldalon. Sajnálom, hogy azóta se írtad meg, hogy mi történt.
2023. jan. 18. 20:17
 40/42 anonim ***** válasza:
Sok olyan dolog van, amit elképzelni sem tudunk pláne nem beszélni róla. Sokaknak nincs ilyen élménye mig masok megtapasztaljak ezeket a dolgokat.
2023. jan. 18. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!