Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet úgy kapcsolatban boldogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy kapcsolatban boldognak lenni, ha nem tudunk beszélgetni a párommal?

Figyelt kérdés

Csak agresszíven tudunk beszélgetni, semmi csevegés vagy hasonló. Én folyton kioktatva, kritizálva és letolva érzem magam, ami miatt elkopott a kedvességem.

Nem tudok már szabadulni a rossz érzéstől, ha mondani szeretnék valamit, vagy beszélni valamiről, hogy "tuti beleköt, kioktat,stb"...

És már s.zar a kedvem is.

Ha felhozom, hogy beszélgethetnénk normálisan is, akkor vagy azt mondja, hogy ilyen a stílusa, vagy elhord mindennek, hogy én nem tudok csak normálisan beszélgetni.

A féltékenysége miatt meg kellett szakítanom egy kapcsolatomat egy sráccal, akivel viszont qrvajókat beszélgettünk. Nagyon jó barátok voltunk, és ha átugrottam hozzá kávézni, mindig feltöltődve, boldogan jöttem el. Annyira hiányzik.

Itt vagyok egy 2 éves kapcsolatban, amiben nem működik a kommunikáció, de mondjuk a szex sem. Semmi. Nagyon ritkán vagyunk jóban.

Konkrétan látom, hogy hülye vagyok, hogy még vele vagyok.

Lehet osztani...

2020. szept. 9. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi a kérdés?
2020. szept. 9. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Igen, hülye vagy, hogy vele vagy. Egyszer úgy is be fog telni a pohár. Csak pocsékolod az idődet most
2020. szept. 9. 15:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Se normális kommunikáció se normális szex , közben irányítva vagy meg eltiltva más emberektől. A kérdés buta e vagy valójában? Hagyd el és ennyi.
2020. szept. 9. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele, mi?
2020. szept. 9. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kapd össze magad, és rúgd ki páros lábbal. A kapcsolatotokban az egyetlen öröm az, hogy van, ez kétes élvezet. Sokkal boldogabb leszel egyedül!
2020. szept. 9. 15:33
 6/15 A kérdező kommentje:

A 2 év alatt kb 2-4 hetente szakítottunk. Össze se tudunk költözni,mert mire egyikünk bepakolná a cókmókot, szakítunk. Azaz összeveszünk.

Azért vagyunk együtt, mert kb 2-3 havonta nagyon egymásba szeretünk újra és újra, olyankor a legszebbnek, legjobbnak érezzük a másikat, és olyankor 1x-1x megesik, hogy oltárit szexelünk. Először vele volt orgazmusom, aztán volt még 1x, mert szerintem nem hitte el az előzőt, de azóta semmi. Már nem küzd az orgazmusomért, inkább kéri, kézzel fejezzem be neki, mert eláradt. Olyankor ott hagyom egy darab zsepivel, oldja meg.

Ezért szar a szex.

Igen, valóban hülyének érem magam, de próbálam szakítani...

Mintha az lenne számára a delej, vagy mi, olyankor teper aztán hihetetlenül. Nagyon nagy a gáz.

2020. szept. 9. 15:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez a boldogság, akkor nyeljed.
2020. szept. 9. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű befejezni, csak annyit kell tenned, hogy nem hagyod teperni. Épp eszű ember nem száll fel ilyen hullámvasútra önszántából.
2020. szept. 9. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el végre, hogy megéri-e ennyit szenvedned azért, hogy párhavonta legyen 2-3 jó napod..
2020. szept. 9. 15:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem érdemes rá törekedni. Inkább másik kapcsolatra kéne törekedni.
2020. szept. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!