Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy kapcsolatban boldognak lenni, ha nem tudunk beszélgetni a párommal?
Csak agresszíven tudunk beszélgetni, semmi csevegés vagy hasonló. Én folyton kioktatva, kritizálva és letolva érzem magam, ami miatt elkopott a kedvességem.
Nem tudok már szabadulni a rossz érzéstől, ha mondani szeretnék valamit, vagy beszélni valamiről, hogy "tuti beleköt, kioktat,stb"...
És már s.zar a kedvem is.
Ha felhozom, hogy beszélgethetnénk normálisan is, akkor vagy azt mondja, hogy ilyen a stílusa, vagy elhord mindennek, hogy én nem tudok csak normálisan beszélgetni.
A féltékenysége miatt meg kellett szakítanom egy kapcsolatomat egy sráccal, akivel viszont qrvajókat beszélgettünk. Nagyon jó barátok voltunk, és ha átugrottam hozzá kávézni, mindig feltöltődve, boldogan jöttem el. Annyira hiányzik.
Itt vagyok egy 2 éves kapcsolatban, amiben nem működik a kommunikáció, de mondjuk a szex sem. Semmi. Nagyon ritkán vagyunk jóban.
Konkrétan látom, hogy hülye vagyok, hogy még vele vagyok.
Lehet osztani...
Ha sokat alkoholizálsz vagy drogozol talán lehetsz boldog e kapcsolatban, de te a tehénsz@rban fetrengsz kb a boldogsághoz képest...
Hagyd el, cseréld le minden elérhetőségedet s költözz jóóó messzire tőle, kezdj normális-új életet...szerintem.
De jó lenne... :( Kár, hogy túl sok minden van a háttérben, amit ha leírnék, még megismerne itt. Így jártam.
Kezdek hinni a karmában, és valószínűleg nagyon rossz lehettem ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!