Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelt kérdés

4 éve ismerkedtem meg jelenlegi párommal. Ebből 3 éve együtt is élünk. Minden, de minden jól működik, még az ágyban is.

Sajnos azonban megismerkedtem egy másik nővel.(nem szándékosan, közös hobbi kapcsán) és olyan érzéseket vált ki belőlem, mint a párom még eddig soha.

Nem csaltam meg, nem is tervezem, de nem értem. Eddig azt hittem, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van. Párom kedves, odaadó, okos nő. Ágyban is úgy érzem összeillünk.

Viszont ez a másik lány teljesen az ellentéte. Nem az okosságban, mert nagyon is az, de temperamentumában. Otthon minden nyugis, de ha egy közös találkozón beszélgetünk, elképedek, mennyire más vele.

Nem mondanám, hogy sokkal szebb, mint a párom, szóval nem erről van szó, illetve nem is fiatalabb nálam, sőt a páromnál idősebb.

De olyan vonzalmat érzek, hogy nem tudom hova tenni. Hagyjam elülni ezt az érzést és maradjak ahol vagyok? Megéri?

Nem akarok semmit sem borítani, csak 35 évesen eléggé megdöbbentett, hogy ilyen is van. Egyszerűen azzal a lánnyal olyanokra is kíváncsi vagyok, hogy hogy lát bármit a világból , és őszintén szólva sokszor arra eszmélek, hogy azon gondolkodom mi is lenne erről-arról a véleménye...

Kérem, hogy olyanok ne írjanak, aki annyit tesznek hozzá, hogy a f..rkm után mennék, mert nem erről van szó. Természetesen vonzó, sajnos nagyon az, de ha nem látnám izgalmasnak belülről, itt meg is állna a történet

2021. márc. 4. 11:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
29%
Maradjunk a realitások talaján: nem ismered azt a másik nőt és nincs is lehetőséged megismerni őt eléggé mert párkapcsolatban élsz. Az egy dolog hogy most milyennek látod meg milyennek látnád majd miután megismernéd. Erre előbb kellett volna gondolnod mondjuk mikor elköteleződtél a jelenlegi párod mellett, hogy nem ő az igazi. Bolond vagy ha otthagyod a biztosat a bizonytalanért. Szakíts meg vele minden kapcsolatot és verd ki a fejedből.
2021. márc. 4. 14:46
 12/42 anonim ***** válasza:
74%

Nem is erről beszéltem.

Van olyan hogy az új sem lesz jobb kapcsolat,mint a régi,de ha olyan dolgokat élhetsz meg benne vagy tanulhatsz belőle,amiért érdemes voltakkor nem volt hiábavaló.

De ha utólag azt a tanulságot vonod le,hogy a jobbat dobtad el a rosszabbért,az duplán kudarc.

2021. márc. 4. 14:55
 13/42 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Látom nem érted a kérdést, de így nem szeretnék dönteni köszönöm. Úgy látom többször leírtam, hogy olyanra döbbentett rá, amit eddig nem hittem volna. És nálam ez független attól, hogy ő akar-e engem egyáltalán.

Remélem másnak nem tanácsolod, hogy ne hagyja ott a biztosat a bizonytalaért, mert nem egy munkahelyről beszélünk. És te se szeretnéd megtudni, hogy te voltál a "biztos" egy kapcsolatban.

Továbbra sem azt szeretném megtudni, hogy melyikük a jobb, hanem, hogy én miért nem éreztem eddig így, és hogy tisztességes- e (gondolom nem az) hogy nem tudom mitévő legyek

2021. márc. 4. 14:55
 14/42 A kérdező kommentje:

12. jobbat rosszabbért? Miért kapok ilyen válaszokat?

És nem, nem dobok el senkit, nem szokásom dobni embereket.

Többször nem szeretném leírni, hogy nem arról van szó, hogy jobbnak látom, és ha mégsem az, akkor itt bukok, hanem, hogy ő valami olyat váltott ki, amiről eddig nem tudtam

Nem azért vagyok a jelenlegi párommal, mert tesztelem a vizet, hanem, mert jól és szépen élünk és kurvá..ra nem tudom mi van most velem

2021. márc. 4. 14:58
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok. Szerintem te már magadban meghoztad a döntést. Nem túl sok olyan férfit ismerek aki ne próbálná ki az új kapcsolatot és csak utána zárná le az előzőt és ezért minden elismerésem.

Írták itt hogy előbb kellett volna gondolnod erre a mostani kapcsolatodnál de kérdem én, valaki úgy megy bele egy kapcsolatba hogy nem az lesz a sírig tartó?

Ha úgy érzed akkora érzelmeket vált ki belőled ez az új kapcsolat vagy mondjuk inkább barátságnak mert nem tudom hol tartotok, akkor vágj bele. Zárd le a régit és kezdj újat mert ahogy írták, ha nem teszed meg akkor öreg korodban is ez fog emészteni hogy mi lett volna ha.

Én is megtettem lánykoromban, 3 évig tartott kb és ebből 1,5 év maga volt a mennyország. Egy biztosnak vélt kapcsolatot feladtam a bizonytalanért és annak ellenére hogy már nem vagyunk együtt is azt mondom hogy megérte. Akkora érzelmi pluszt adott még ha nem is egy szokványos kapcsolat volt.

2021. márc. 4. 15:31
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőséget dobnád el,nem az embert.. (ahogy írsz a jelenlegi kapcsolatodról az is inkább tűnik az átlagostól jobbnak)

Jobb / rosszabb=

A döntésed következménye lehet jobb vagy rosszabb,mint a jelenlegi helyzetben maradni.

És igen,nekem is úgy tűnik,hogy már döntöttél.

12. voltam

2021. márc. 4. 15:57
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen impulzust és zsongást nyakon csípnék és megélném. Nehogy később jöjjél rá, hogy elszalasztottad az igaz szerelmedet. Ha működőképesnek,viszonzottnak gondolod zárd le a kapcsolatodat és ne ereszd azt az új, izgalmas nőt.

Én ezt csinálnám.

Én elengedtem a szerelmet, nem küzdöttem érte, míg élek bánni fogom.

2021. márc. 4. 16:12
 18/42 A kérdező kommentje:

15. köszönöm.

Nem, semmiképp sem szeretnék senkit kipróbálni :)

Ha úgy alakul, hogy pár hét múlva sem lesz változás, akkor lépni fogok, de ez így elég gyötrelmes.

Minél inkább vonz az egyik, annál messzebb kerültem a másiktól

És sajnos úgy gondolkodok, vagy nem sajnos, ahogy te, hogy inkább legyen egy-két év jó, mint maradni mindig mert az a biztos

Köszönöm a válaszod

2021. márc. 4. 16:34
 19/42 A kérdező kommentje:

17.es köszönöm. Sajnálom, hogy elengedted.

Néha én is rövidre zárnám a szívem :)

2021. márc. 4. 16:35
 20/42 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ha 4 év után itt tartotok, akkor nem tudom, mennyire tűnik boldognak. Eddig tizenx év valóban boldog házassággal a hátam mögött mondanám, hogy fordíts több energiát a kapcsolatodra, de mivel nen ma kezdtem ezt a műfajt, elmondom mi lesz: Egy szép napon a metafizika és a globális klímaválság társadalmi aspektusairól szóló felvillanyozó eszmefuttatás után meghúzod a macát, elhagyod a párodat, vagy kiba**,mint macskát **arni, ha kiderül. Majd összeköltöztök Ms. Entellektüel Feszes Cicivel, és nem 3 év, hanem 3 hónap után zsíros hajjal, mackónadrágban zsémbel veled, hogy miért nem vitted le a szemetet. Visszafele meg ugyan hozzál már tejfölös-hagymás chipset. A boltba menet összefutsz egy ismerős nővel, és a pár mondat után, amit váltotok, azon gondolkodsz hazafelé, hogy nem vetted észre, hogy ez a nő mennyire okos, ahogy a zsúfokt parkolóhelyekről beszélt meg a dugóról a belvárosban..és ahogy beszélt olyan intelligensen, csak úgy repkedett körülötte a gyönyörű hosszú haja. Milyen szép a mosolya? Vajon mit gondolhat az egészségügyi rendszert érintő változásokról? És az aktuális makroökonómiai muratókról?
2021. márc. 4. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!