Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldognak tűnő kapcsolat?

Figyelt kérdés

4 éve ismerkedtem meg jelenlegi párommal. Ebből 3 éve együtt is élünk. Minden, de minden jól működik, még az ágyban is.

Sajnos azonban megismerkedtem egy másik nővel.(nem szándékosan, közös hobbi kapcsán) és olyan érzéseket vált ki belőlem, mint a párom még eddig soha.

Nem csaltam meg, nem is tervezem, de nem értem. Eddig azt hittem, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van. Párom kedves, odaadó, okos nő. Ágyban is úgy érzem összeillünk.

Viszont ez a másik lány teljesen az ellentéte. Nem az okosságban, mert nagyon is az, de temperamentumában. Otthon minden nyugis, de ha egy közös találkozón beszélgetünk, elképedek, mennyire más vele.

Nem mondanám, hogy sokkal szebb, mint a párom, szóval nem erről van szó, illetve nem is fiatalabb nálam, sőt a páromnál idősebb.

De olyan vonzalmat érzek, hogy nem tudom hova tenni. Hagyjam elülni ezt az érzést és maradjak ahol vagyok? Megéri?

Nem akarok semmit sem borítani, csak 35 évesen eléggé megdöbbentett, hogy ilyen is van. Egyszerűen azzal a lánnyal olyanokra is kíváncsi vagyok, hogy hogy lát bármit a világból , és őszintén szólva sokszor arra eszmélek, hogy azon gondolkodom mi is lenne erről-arról a véleménye...

Kérem, hogy olyanok ne írjanak, aki annyit tesznek hozzá, hogy a f..rkm után mennék, mert nem erről van szó. Természetesen vonzó, sajnos nagyon az, de ha nem látnám izgalmasnak belülről, itt meg is állna a történet

2021. márc. 4. 11:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
74%
2 hónap és elmúlik a varázs. Teljesen normális.
2021. márc. 4. 12:06
 2/42 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm. Nálad volt már ilyen? Ilyen erős? Úgy, hogy megkérdőjelezel mindent? Évek alatt sok lány megtetszett, ez normális, de ezen a szinten meg is állt a történet. Én ezt tartom természetesnek. De már lassan egész nap más jár az eszemben. Elkeserítő
2021. márc. 4. 12:10
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek.

Lehet egy kapcsolat nagyon jó,de az is előfordulhat hogy jön valaki,aki miatt az ember elgondolkodik,hogy borítson e mindent..

Néha megéri, néha nem és akkor az a fajta kudarc és veszteség egész életedre lecke lesz .

Én megpróbálnám elkerülni az új személyt, többnyire ennyi elegendő.

A többit meg az idő eldönti.

2021. márc. 4. 13:00
 4/42 A kérdező kommentje:

3. Köszönöm szépen. Próbálom az időre bízni, de kezdem úgy érezni így is becsapom a társam.

Sajnos privát levelekre nem tudok válaszolni :( Bárki írta.

Még annyit, hogy sajnos a két hónapon már rég túl vagyok :/

Próbálnám kerülni, de ahova járok, ott vannak kötelezettségeim is. Neki is. Hobbi is , munka is valahol. És mindegy, hogy nem látom két hétig, konkrétan nem hogy nem múlik, pont az ellentéte.

De mit jelent, hogy néha nem? Én kudarcnak élem meg már ezt is, őszintén.

De én sosem voltam és nem is leszek olyan, aki lezár egy kapcsolatot és utána sajnálja. Ha lezárom okkal fogom tenni, nem bántam meg egyiket sem, pedig nem volt még csúnya szakításom.

És most sem úgy gondolom, hogy a másik nő miatt lépnék. Inkább most egyfajta csalódottságot érzek, mert hát nem tudom hogy fogalmazzak, mintha eddig nem lett volna ilyen az életemben. Ha kiszállok, csak magam miatt és csak azért mert a párom nem érdemelné meg, hogy azért maradjak, mert nincs más.

2021. márc. 4. 13:11
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönösek ezek az érzések azzal a nővel? Beszélgettetek a közös jövőről is, vagy csak te gondolod hogy jobb lenne a pörgősebb csajjal tervezni a közös életet?

Ha mindketten egyre gondoltok és egyet éreztek akkor zárd le a mostani kapcsolatodat és kezdj újat, de csak ha biztos vagy az érzéseidben.

Tudod van alapja a "Lakva ismered meg a másikat" mondásnak.

Megértem az érzéseidet, jártam hasonló cipőben de az egy kicsit más helyzet volt.

2021. márc. 4. 13:48
 6/42 anonim ***** válasza:
53%

Megismertél egy másik számodra roppantóan vonzó személyiséget. Ennyi. Ezért kéne poliamórnak lenni, mert akkor mindkettővel kiélhetnéd az érzelmi és mentális vágyaidat.

Ez amúgy már a megcsalás kategória, mert hagyod hogy az érzelmeid nyitottak legyenek, nem zárkóztál el mások elől. Ismétlem, szerintem ez a normális, de egy monogám kapcsolatban ez nem jó.

Ha nagyon sokáig tapadztalod még, és nem teszel ellene, akkor akár halálodig is ezmszedbe juthat néha néha, hogy mi is lehet vele. De lehet, hamar elfelejted. De ha pl sokkal jobb neked ő, mint a oárod, akkor érdemes lenne összejönni vele. Ha nem erről van szó, akkor maradj aktuális pároddal. Jobb az úgy.

2021. márc. 4. 14:03
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egyébként kölcsönös lehet ez a vonzalom?

Sokat beszélgettek már?

2021. márc. 4. 14:20
 8/42 A kérdező kommentje:

5-ös, igen, eléggé úgy néz ki. De nem rá szeretnék alapozni. Csak azon kapom magam, hogy nem múlik ez az érzés, de a párom iránt nem érzek /éreztem még így. Nem szeretnék azért benne maradni egy kapcsolatban, mert nincs jobb, nem lenne tisztességes. Ez most úgy felkavarta az állóvizet.

És igen egyébként pörgősebb, de az életfelfogása főleg, és ez nagyon vonzó.

6-os igen jól látod. Bár én monogám vagyok, viszont most úgy érzem, hogy nem csak az érzelmi, hanem ahogy írod a mentális oldala is "kiélhető" a másik nőnél. Nem azt érzem, hogy a kettőt össze kéne gyúrni, hanem, mint ahogy írtam, megdöbbentett ez az érzés. Konkrétan kiegészít, mert épp annyira egyforma, mint amennyire különböző tőlem.

És igen, teljesen jogos, de nem szándékosan engedtem az érzéseimnek, de pont ez bánt, hogy ez már félig olyan érzelmi megcsalás, és lehet ez még rosszabb :( De pont úgy gondolom, hogy ha meg elnyomom, lehet életem végéig bánni fogom.

És mi van, ha a párommal maradok, de nem jön vissza felé már ez az érzés? Olyan, mintha másodiknak tartanám.

2021. márc. 4. 14:21
 9/42 A kérdező kommentje:
7. igen, szerintem, de mondom, nem is ez már a lényeg, hanem, hogy lassan már becsapom a társam, és itt lényegtelen, hogy ott van-e viszonzás. Mert ha nincs is, részemről attól még lesz :(
2021. márc. 4. 14:22
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Néha megéri, néha nem és akkor az a fajta kudarc és veszteség egész életedre lecke lesz "

aki szakít más miatt és az nem jön össze, és ezért megbánja a szakítást az gáz. Csak úgy jól működő kapcsolatból felnőtt ember nem ugrik ki.

Én nem fogadnék olyat vissza, aki elhagy majd mivel a másik nem jött össze, visszajönne...

2021. márc. 4. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!