Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldognak tűnő kapcsolat?
4 éve ismerkedtem meg jelenlegi párommal. Ebből 3 éve együtt is élünk. Minden, de minden jól működik, még az ágyban is.
Sajnos azonban megismerkedtem egy másik nővel.(nem szándékosan, közös hobbi kapcsán) és olyan érzéseket vált ki belőlem, mint a párom még eddig soha.
Nem csaltam meg, nem is tervezem, de nem értem. Eddig azt hittem, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van. Párom kedves, odaadó, okos nő. Ágyban is úgy érzem összeillünk.
Viszont ez a másik lány teljesen az ellentéte. Nem az okosságban, mert nagyon is az, de temperamentumában. Otthon minden nyugis, de ha egy közös találkozón beszélgetünk, elképedek, mennyire más vele.
Nem mondanám, hogy sokkal szebb, mint a párom, szóval nem erről van szó, illetve nem is fiatalabb nálam, sőt a páromnál idősebb.
De olyan vonzalmat érzek, hogy nem tudom hova tenni. Hagyjam elülni ezt az érzést és maradjak ahol vagyok? Megéri?
Nem akarok semmit sem borítani, csak 35 évesen eléggé megdöbbentett, hogy ilyen is van. Egyszerűen azzal a lánnyal olyanokra is kíváncsi vagyok, hogy hogy lát bármit a világból , és őszintén szólva sokszor arra eszmélek, hogy azon gondolkodom mi is lenne erről-arról a véleménye...
Kérem, hogy olyanok ne írjanak, aki annyit tesznek hozzá, hogy a f..rkm után mennék, mert nem erről van szó. Természetesen vonzó, sajnos nagyon az, de ha nem látnám izgalmasnak belülről, itt meg is állna a történet
Én sokmindennel a hátam mögött azt mondom, hogy igaz a mondás, miszerint “inkább azt vánd meg hogy megtetted, mit sem hogy kihagytad”
Előbbivel együtt lehet élni, utóbbival nem.
Helyedben nem hagynám ki.
25-ös. Hmm, ez elgondolkodtató. Egy kedves barátom mondta pont, hogy nem ahhoz kell bátorság, hogy maradjunk, hanem, hogy menjünk.
Köszönöm szépen a tanácsodat
#25 voltam
Ugyan ebben a helyzetben voltam. Kihagytam.
Utána más ok miatt szakítottunk, de addigra b*szhattam...
Ez majdnem 10 éve volt, azóta is kísér.
Nem akarom hogy ebbe ess te is. Én arra jöttem így rá utólag, hogy akkor ott arra jöttem rá többek között, hogy van jobb is. Amiről azt hittem fellángolás.
27. én is ettől félek. Mert mindenki azt akarja lenyomni a torkomon, hogy fellángolás, De őszintén, ha szingli lennék, már a küszöbén ülnék. És még jó, hogy ez az oldal anonim.
Várok picit még, és mindegy hogy alakul, ha itthon nem rendeződik vissza a lelkem, sajnos inkább egyedül. Nem érdemli a párom sem, hogy gondolatban azt érezzem, hogy mást érzek magamhoz valónak. :(
Az újdonság varázsa hat rád, aztán majd jön megint egy újabb, és ismét. Ördögi kör. A lényeg, hogy idővel mindet megunod. Ezt is.
A jelenlegi párodnak viszont add meg a lehetőséget, hogy tőled jobbat találjon. Nem te vagy a számára megfelelő. Ehhez nem kell már várni egy percet sem, hogy kiderüljön. Kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!