Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyott egy másikért. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy másikért. Van visszaút?

Figyelt kérdés
A férjem majdnem 20 év után közölte, hogy lelép, mert megismerkedett egy nővel (munkahelyen), összepakolta a cuccait és hozzá költözött. Mint kiderült, több, mint fél éve együtt voltak már, a költözés 2 hónapja volt. Van egy közös gyerekünk, vele rendszeresen beszél és jön hozzá, velem csak akkor, ha nagyon muszáj, igazából nem is nagyon tudok vele kommunikálni, sértett vagyok és dühös, nehéz ez a helyzet, lelkileg testileg megvisel, és a gyerekben is tartanom kell a lelket. Én azt gondolom, még újra tudnánk kezdeni (tudom, sokan azt mondják, minek kell egy ilyen féreg vissza, de a közös múltat nehéz elengedni, meg tudnék bocsátani neki úgy érzem), van itt valaki, akinek hasonló körülmények közt ez sikerült? Akihez visszatértek egy ilyen komoly döntés, szakadás után? Próbálom nem gyűlölni a nőt, de nem megy, nem tudom, hogyan tudnám ezt feldolgozni normálisan.
2021. febr. 23. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
100%

" az emberek meg sok esetben ok nélkül dobálják ki a másikat."

Rosszul gondolod. Okkal nem hagynak el senkit. Ebben a kérdésben is van oka az elhagyásnak. Csak nem vagy képes felfogni meg megérteni.

2021. márc. 1. 23:21
 62/70 A kérdező kommentje:

57: az írásod végtelenül bunkó és szánalmas, ilyen hozzáállással el tudom képzelni, milyen életed lehet... hagyjuk is

Akit esetleg érdekel, sokat beszélgettünk az exférjemmel, átbeszéltünk sok problémát, emléket, beismerte, hogy nem kezelte jól a helyzetet, és máshogy is lehetett volna, sajnálja, hogy megbántott, és őszintén bocsánatot kért, amiért előbb lépett egy új kapcsolat felé, minthogy a miénket megoldjuk. Szóval ennyi volt. Már nem várom vissza, elfogadtam, nem is tehetnék mást, és már nem is akarok. Legyenek boldogok, én is megpróbálom újra felépíteni az életem a gyerek és magam miatt is. Talán vár még rám később boldogság, de ahhoz ezt az egészet fel kell dolgozni rendesen, felkerestem egy pszichológust is, hogy a lehető legjobban jöjjek ki ebből. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a támogatást!

2021. márc. 2. 11:00
 63/70 anonim ***** válasza:
21%

"57: az írásod végtelenül bunkó és szánalmas, ilyen hozzáállással el tudom képzelni, milyen életed lehet... hagyjuk is"

Nert neked aztán milyen életed van? Elhagyott a férjed. Tiszta szégyen.

2021. márc. 2. 11:32
 64/70 A kérdező kommentje:
Én túl fogom élni, új életet kezdek. Gyanítom a te hozzáállásoddal és stílusoddal nem egyszer kellett már ezt megtapasztalnod. Sok sikert a továbbiakhoz :)
2021. márc. 2. 11:39
 65/70 anonim ***** válasza:
96%

Ez az,így kell ezt..Kitartást és sok szépet,s jót neked a jövőben.

A férjed meg bekaphatja. :-)

2021. márc. 2. 14:25
 66/70 anonim ***** válasza:
96%
Az 57-es,meg a többi tuskó hozzászólásával nem szabad törődni,csak úgy süt belőle a nyomora...És még ő akar másokat oktatni,tele van sértettséggel,dühvel..Valószínűleg ő mellette még egy hétre se állapodna meg senki,azért idegesítik a hosszútávú kapcsolatok ennyire... :-D
2021. márc. 2. 14:34
 67/70 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az 57-es ugyanaz, mint aki a következő kérdést kiírta, megismerem a stílusát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Nem is annyira a kérdése gáz, de amit a kommentjeiben művel, az már több, mint szánalmas.

2021. márc. 2. 16:34
 68/70 anonim ***** válasza:
15%
Nem unjátok még, hogy folyamatosan kérdést kérdéshez, válaszadót válaszadóhoz, kérdést válaszadóhoz hasonlítotok?
2021. márc. 2. 18:37
 69/70 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem. Bes.optad.
2021. márc. 2. 19:33
 70/70 anonim válasza:
4/69 te mekkora fogyatékos nyomorék vagy! Normális embernél átértékelődnek a dolgok,20év együtt töltött idő alatt tud kötődni,nempedig "cejejmesz" lesz.Ezt a nyomorékok csinálják,akik x időnként mindig rátalálnak az újabb igazira.
okt. 17. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!