Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyott egy másikért. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy másikért. Van visszaút?

Figyelt kérdés
A férjem majdnem 20 év után közölte, hogy lelép, mert megismerkedett egy nővel (munkahelyen), összepakolta a cuccait és hozzá költözött. Mint kiderült, több, mint fél éve együtt voltak már, a költözés 2 hónapja volt. Van egy közös gyerekünk, vele rendszeresen beszél és jön hozzá, velem csak akkor, ha nagyon muszáj, igazából nem is nagyon tudok vele kommunikálni, sértett vagyok és dühös, nehéz ez a helyzet, lelkileg testileg megvisel, és a gyerekben is tartanom kell a lelket. Én azt gondolom, még újra tudnánk kezdeni (tudom, sokan azt mondják, minek kell egy ilyen féreg vissza, de a közös múltat nehéz elengedni, meg tudnék bocsátani neki úgy érzem), van itt valaki, akinek hasonló körülmények közt ez sikerült? Akihez visszatértek egy ilyen komoly döntés, szakadás után? Próbálom nem gyűlölni a nőt, de nem megy, nem tudom, hogyan tudnám ezt feldolgozni normálisan.
2021. febr. 23. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
34%

Az az új szokások kialakításához 3 hét kell. Ha két hónapja elment, akkor mostanra kialakultak az új szokásai. Maximum akkor jönne vissza, ha az új nőnél nagyon rosszul érezné magát, de erről szemmel láthatóan szó nincs.

Tudom hogy nagyon nehéz.

Próbálj meg felemelkedni a roncsaidból. Csináltass hajat, körmöt, hívd át a barátnőidet borozni meg nevetgélni, pancsolj nagy habfürdőket, esetleg vegyél egy intim játékot. Próbálj elkezdeni továbblépni. Ha mindig csak várod vissza, egy sóvárgó szürke egérke marad csak belőled, nem ezt érdemled.

2021. febr. 23. 13:57
 22/70 anonim ***** válasza:
75%

Hogy itt még arra is irigyek egyesek,ha valakik 20 évig együtt tudnak maradni,siralom esküszöm...Kedves kommentelő, mindenki előtt adva van a lehetőség, aztán villoghatsz vele te is...Idióta.

A kérdezőnek: sajnálom hogy ez történt veled,borzalmas sokk ez,csak az tudja aki átmegy rajta. Nálunk 25 év után történt, de az én férjem velünk maradt,nem költözött el,és szakított a nővel. na,lehet erre is irigykedni,hogy biztos csak a kényelem miatt stb... :-) Ez 3 éve volt,

én megbocsájtottam neki,azóta felépült a bizalom is,ami az első évben borzalmas volt. De hagyjuk is,biztos hogy én is összeroppantam volna ha nem minket választ akkor...De hidd el,csak ha eltelik pár hét,hónap,akkor fogod tidztábban látni a helyzeted,és az érzéseidet.persze hogy az első ami megrohan az fájdalom,és a düh,csalódottság.Ezeket fel fogja majd váltani idővel,más érzések,ne aggódj.A férjed pedig elég szemétláda,hogy még csak beszélni se beszélt arról hogy nem érzi jól magát a házasságotokban,ha nem is miattad a gyerek miatt legalább.

Nos két féle férfi van,az egyik akinek érdemes megbocsájtani,a másiknak nem.De ehhez az kell hogy vissza akarjon jönni majd. Az idő fogaj eldönteni hogy mi lesz,lehet hogy pár hónap múlva meggondolja magát,de az is hogy nem. Akkor tovább kell lépned neked is,de az is lehet,hogy idővel rájössz,nem is ő volt az akivel le kellene élned az életed.Kitartást.

2021. febr. 23. 14:16
 23/70 A kérdező kommentje:

18# köszönöm a támogató szavakat :)

"Miért haragudnék rá, ha nem úgy szeretett volna élni, mint amit én elképzeltem" - remélem egyszer majd nekem is sikerül ezt őszintén mondanom róla :)

2021. febr. 23. 14:24
 24/70 anonim ***** válasza:
93%
Én ugyan nem vagyok házas (még), de hasonló volt az exem. Sajnos aki nem akarja megoldani a gondokat, az nem is fogja, te hiába tepersz, erőlködsz. Persze lehet, hogy volt olyan, amikor ő próbálkozott, csak mondjuk te nem vetted észre, de hát ezt megbeszélni kellene, hogy probléma van, és mi az. Én az exemmel nem tudtam beszélni semmi ilyenről, kötötte az ebet a karóhoz, hogy minden rendben van, rendesen b.szogatásnak vette, hogy szerettem volna beszélni komolyabb dolgokról is.
2021. febr. 23. 14:25
 25/70 A kérdező kommentje:
20# köszönöm, pontosan így érzek én is, így gondolom, ahogy te is írtad :) sokkal tisztább lett volna, ha úgy érzi javíthatatlan a házasságunk, új életet kezd egyedül, és majd kiderül, hova jutunk... persze tudom, ez már mindegy, így alakult, ezt kell elfogadni :( remélem egyszer majd én is lehetek még boldog, de valljuk be, 50 évesen elég reménytelennek tűnik a helyzet... nehéz lesz innen felállni, de muszáj lesz
2021. febr. 23. 14:27
 26/70 A kérdező kommentje:

22# köszönöm, nem lehetett könnyű neked, és meg tudom érteni, hogy a megbocsátást választottad, jelen pillanatban még én is azt választanám, ha vissza akarna jönni - de nem fog, ez már elég egyértelmű

Örülök, hogy nektek sikerült megoldani a nehézségek ellenére is, jó ilyet olvasni!

2021. febr. 23. 14:31
 27/70 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező !

Nehogy már feladd a reményt a boldogsághoz, azért mert ötven éves vagy !

Az én párom pont ötven volt (válófélben) amikor megismerkedtünk..

58F

2021. febr. 23. 14:37
 28/70 anonim ***** válasza:
98%

Így van, sokan kezdik előlről 45-55 éves korukban az életüket,

ez ilyen fordulópont.De nem a világvége..

2021. febr. 23. 15:33
 29/70 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk ugyanez történt, csak a feleségem lépett le az egyik barátommal 20 év után. Lebukott a megcsalással. Még a két gyereket is nálam hagyta. Azóta ők szétmentek, nekem meg új élettársam van, akivel összeköltöztünk. Rájött, hogy hibázott, csak addigra elúszott a hajó. Amúgy sem fogadtam volna vissza. Nem volt könnyű a válás, óriási pénzek úsztak el, áron alul eladott lakás, albérlet, bútorok stb. De az élet nem áll meg, tovább kell menni. Tartással és nyitott szemmel.
2021. febr. 23. 16:55
 30/70 anonim ***** válasza:
77%
Miért bántjátok a kérdezőt? Okádék ez a sok fotelhuszár itt. Én nagyon sajnálom ami veled történt. Aki kilépett a kapcsolatból az a férjed, mindegy milyen indokkal, ő elment. Ha egy férfi így felad mindent akkor sajnos komolyan gondolja az új szerelmet. Sztem engedd el, 20 év ide vagy oda, itt nem az évek számítanak. Az emlékek neki is megmaradnak, úgy ahogy neked, de neki megérte ez az új kapcsolat. Legyen benned annyi méltóság h nem keresed és elfogadod ezt. A nőt gyűlölheted de semmi értelme, mert a férjed volt a hűtlen. Sajnálom nagyon. Remélem túlteszed magad rajta.
2021. febr. 23. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!