Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Mit tennétek, ha egy nő egyértelműen akarna tőletek valamit? Belemennétek vagy visszautasítanátok? Feledégeteknek szólnátok róla, ha visszautasítjátok?
Én már hányok az ilyen nyomulós retkektől.
Legtöbb levakarhatatlan,addig nem veszi észre magát,míg igazán megalázó helyzetbe nem kerül.
És nem azért,mert olyan tökéletes lennék,csak a gyomrom forog attól,hogy a munkahelyemen az egyedülálló nők többsége végig próbálkozza az összes főképp a foglalt férfiakat.
Tényleg tisztelet a kivételnek.
De ha némelyik hallaná,hogy a srácok hogy beszélnek róluk...És azt hiszi legtöbb,hogy majd miatta elválnak.
Köszönöm az őszinte válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek, ja és a félreértés elkerülése végett én amúgy a feleség vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Kedvesen tudtara adom, hogy ebben a jatekban nem veszek reszt... (eddig hasznosnak talalod a valaszt, mi?)
... ha azonban nagyon elvarazsolt es en is gyengebb pillanatomban vagyok, elöfordulthat, hogy engedek a kisertesnek. Valoszinüleg elmondom baratnömnek, hogy flörtölt velem a lany es akarhat valamit. Igy, ha esetleg jelentkezik a lany vagy masfelöl erkezik az info, baratnöm szamara ez mar nem lesz ujdonsag es remelhetöleg letudja egy ujabb kacerkodasnak... (tudom, hogy mivel ez erkölcsileg elitelendö, semmikeppen sem lehet mar hasznos a valaszom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!