Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Mit tennétek, ha egy nő egyértelműen akarna tőletek valamit? Belemennétek vagy visszautasítanátok? Feledégeteknek szólnátok róla, ha visszautasítjátok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 14:17
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*Feleségeteknek
2018. jan. 17. 14:18
 2/31 anonim ***** válasza:
29%
Játszanék vele, nem csalnám meg feleségem, nem mondanám el neki, ha meguntam kidobnám. Ösztöneim vannak, de érzéseim is. Őszinte válasz volt.
2018. jan. 17. 14:22
 3/31 anonim ***** válasza:
42%
Már a farkam tövén lenne a szája.
2018. jan. 17. 14:24
 4/31 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi. Tíz férjből kilenc meg fog kúrni. Egyik se szól róla otthon semmit. Mindig jó tudni, hogy van valahol tartalék pina.
2018. jan. 17. 14:25
 5/31 anonim ***** válasza:
74%
Ó... hát tudod erre szoktam azt mondani, hogy milyen nő, számomra mennyire vonzó, éppen milyen az aktuális kapcsolatom, stb. Szóval totálisan helyzetfüggő...de az is, hogy a mostani párom mellett - jelenleg- akárki esélytelen lenne. Nem szólnék neki.
2018. jan. 17. 14:25
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
Kérdések vannak. Mit akar az a nő? Kölcsön kérni? Szingli, vagy kapcsolatban van? Mit akar tőlem, váljak el és vegyem feleségül, vagy egyszerűen, csak annyit szeretne, segítsek be a párjának, stb.
2018. jan. 17. 14:26
 7/31 anonim ***** válasza:
83%

Én már hányok az ilyen nyomulós retkektől.

Legtöbb levakarhatatlan,addig nem veszi észre magát,míg igazán megalázó helyzetbe nem kerül.

És nem azért,mert olyan tökéletes lennék,csak a gyomrom forog attól,hogy a munkahelyemen az egyedülálló nők többsége végig próbálkozza az összes főképp a foglalt férfiakat.

Tényleg tisztelet a kivételnek.

De ha némelyik hallaná,hogy a srácok hogy beszélnek róluk...És azt hiszi legtöbb,hogy majd miatta elválnak.

2018. jan. 17. 14:30
 8/31 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem érdekelt, hogy ki mit akar tőlem. Nem véletlenül vagyok a párommal és nem más nővel.
2018. jan. 17. 14:34
 9/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek, ja és a félreértés elkerülése végett én amúgy a feleség vagyok.

Szép napot mindenkinek!

2018. jan. 17. 14:46
 10/31 anonim ***** válasza:
41%

Kedvesen tudtara adom, hogy ebben a jatekban nem veszek reszt... (eddig hasznosnak talalod a valaszt, mi?)

... ha azonban nagyon elvarazsolt es en is gyengebb pillanatomban vagyok, elöfordulthat, hogy engedek a kisertesnek. Valoszinüleg elmondom baratnömnek, hogy flörtölt velem a lany es akarhat valamit. Igy, ha esetleg jelentkezik a lany vagy masfelöl erkezik az info, baratnöm szamara ez mar nem lesz ujdonsag es remelhetöleg letudja egy ujabb kacerkodasnak... (tudom, hogy mivel ez erkölcsileg elitelendö, semmikeppen sem lehet mar hasznos a valaszom!)

2018. jan. 17. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!