Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Mit tennétek, ha egy nő egyértelműen akarna tőletek valamit? Belemennétek vagy visszautasítanátok? Feledégeteknek szólnátok róla, ha visszautasítjátok?
9#
Az más...
Akkor jó, ha tudod, hogy azok is kevesen vannak, akik egyszeri felajánlkozásra nemet mondanak. De ha a nő kicsit is szimpatikus neki, és van lehetősége kitartóan nyomulni, akkor csak idő kérdése, hogy mikor áll kötélnek a pasi.
Aki beszámol róla, hogy van valaki, de ő nemet mondott: ott csak tudtodra akarja adni, hogy van konkurencia. Teperj érte jobban.
én eddig főként azt tapasztaltam, hogy a párkapcsolatban élő faszik kezdenek a párjuk háta mögött más nőkkel, minden lelkifurdalás nélkül.
a pasik sokkal kevesebb morális aggály nélkül vesznek részt ilyen játszmákban, mint a nők.
a nők többsége emocionálisabb, és rosszul viseli ha szerető, míg a legtöbb faszinak rohadtul kényelmes szitu ez.
ahhoz lusták, akaratgyengék, hogy szakítsanak, de ha egy punci az útjukba téved, a lehető legritkább esetben hagyják veszni a zséákmányt.
Nálam sok kollegano beprobalkozott-beprobalkozik, holott tudják, hogy nos vagyok, a 18 evesről a 40+-os tobbgyerekesig. Plane céges bulikon. Hánynom kell olyankor. Volt hogy konkrétan a slozibol kinyitottam es megprobalt lesmarolni. A ferjezett nok a legdurvabbak amúgy.
Egyébként nem vagyok se prűd se maradi, csak hűséges es tudom hol a határ flortben.
34f
Szerintem ritka, hogy veszni hagyják a dolgot, sajnos.
Talán a hűségesebb férfiak nem nyomulnak más nőkre, de amikor már a nő rájuk... és még mondjuk tetszik is a férfinek, hát nem hiszem, hogy sokáig nemet mondd.
#10-es
..."elöfordulthat, hogy engedek a kisertesnek. elmondom baratnömnek, hogy flörtölt velem a lany es akarhat valamit. Igy, ha esetleg jelentkezik a lany vagy masfelöl erkezik az info, baratnöm szamara ez mar nem lesz ujdonsag es remelhetöleg letudja egy ujabb kacerkodasnak... "
Aha, ez aztán a szép logika: előre elmondja a párom otthon, hogy egy ő flörtöl vele. Majd máshonnan már az is a fülembe jut, hogy meg is csat azóta, s mitad isten, kivel? Hát az érintett nővel, akiről nem rég újságolta, hogy a dög, kikezdett vele..
Emberek: mennyire hülyének kell lenni egy 10-es skálán valakinek ahhoz, hogy valaki pont ezért az infó elhintésért nyugodjon meg és hoggyen a párjának? :))
Egyébként "szép" dolog, hogy ilyen manipulatív vagy, de még szerencse, hogy én is tudom, miképp lehet ilyen helyzetekben szépen kérdést feltenni úgy, hogy a tudtodon kívül buktasd lesaját magad egy iylen szituban.
N
Ja és egyébként a nemek között a megcsalások arány kb 50-50%.. Erről meg lehet kérdezni egy párterapeutát, ő maga mondta egyszer.
Nálunk is volt, hogy kapcsolatban lévő nő nyomult egy másik, házas faszira. A házas faszi és egy másik kapcsolatban lévő meg rám, lol. ( A véleményem nekem is meg van)
Egyébként ugyanennyi példát tudnék felhozni az itt dolgozó férfiakból a hűségesek köréből is, szóval ez inkább függ a kapcsolat minőségétől, no meg a személy vérmérsékletétől (férfi, nő, tök mindegy, láttam én már mindent).
Akik nálam próbálkoztak be így, hogy kapcsolatban voltak, az egyik eleve panaszkodott hogy egy fos, a másik emg azóta szét is ment a nőjétől.
Szóval, NEM minden férfi él a "lehetőséggel", nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!