Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Mit tennétek, ha egy nő egyértelműen akarna tőletek valamit? Belemennétek vagy visszautasítanátok? Feledégeteknek szólnátok róla, ha visszautasítjátok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 14:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

9#

Az más...

Akkor jó, ha tudod, hogy azok is kevesen vannak, akik egyszeri felajánlkozásra nemet mondanak. De ha a nő kicsit is szimpatikus neki, és van lehetősége kitartóan nyomulni, akkor csak idő kérdése, hogy mikor áll kötélnek a pasi.

Aki beszámol róla, hogy van valaki, de ő nemet mondott: ott csak tudtodra akarja adni, hogy van konkurencia. Teperj érte jobban.

2018. jan. 17. 14:55
 12/31 A kérdező kommentje:
Minden válasz hasznos számomra, hiszen ahány ember, annyiféle és én valóban az őszinte válaszokra vagyok kíváncsi.
2018. jan. 17. 14:56
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

én eddig főként azt tapasztaltam, hogy a párkapcsolatban élő faszik kezdenek a párjuk háta mögött más nőkkel, minden lelkifurdalás nélkül.

a pasik sokkal kevesebb morális aggály nélkül vesznek részt ilyen játszmákban, mint a nők.

a nők többsége emocionálisabb, és rosszul viseli ha szerető, míg a legtöbb faszinak rohadtul kényelmes szitu ez.

ahhoz lusták, akaratgyengék, hogy szakítsanak, de ha egy punci az útjukba téved, a lehető legritkább esetben hagyják veszni a zséákmányt.

2018. jan. 17. 15:22
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Nálam sok kollegano beprobalkozott-beprobalkozik, holott tudják, hogy nos vagyok, a 18 evesről a 40+-os tobbgyerekesig. Plane céges bulikon. Hánynom kell olyankor. Volt hogy konkrétan a slozibol kinyitottam es megprobalt lesmarolni. A ferjezett nok a legdurvabbak amúgy.

Egyébként nem vagyok se prűd se maradi, csak hűséges es tudom hol a határ flortben.

34f

2018. jan. 17. 15:29
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Előző vagyok. Elmondom neki ezeket mert nem ram nézve cinkes.
2018. jan. 17. 15:31
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ritka, hogy veszni hagyják a dolgot, sajnos.

Talán a hűségesebb férfiak nem nyomulnak más nőkre, de amikor már a nő rájuk... és még mondjuk tetszik is a férfinek, hát nem hiszem, hogy sokáig nemet mondd.

2018. jan. 17. 16:26
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Volt már ilyen, elutasítottam. A feleségem jófej, szép, szeretem, jó vele lenni. Van egy kislányunk, őt is imádom. Nem kockáztatom meg, hogy ha bárhogy kiderül, a feleségem kidob, és elveszítem őt is, meg valamilyen szinten a kislányomat is. Nem éri meg semmilyen numera.
2018. jan. 17. 18:34
 18/31 anonim ***** válasza:
Ja, én elmondani nem szoktam, nem idegelem vele a feleségemet.
2018. jan. 17. 18:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

#10-es

..."elöfordulthat, hogy engedek a kisertesnek. elmondom baratnömnek, hogy flörtölt velem a lany es akarhat valamit. Igy, ha esetleg jelentkezik a lany vagy masfelöl erkezik az info, baratnöm szamara ez mar nem lesz ujdonsag es remelhetöleg letudja egy ujabb kacerkodasnak... "

Aha, ez aztán a szép logika: előre elmondja a párom otthon, hogy egy ő flörtöl vele. Majd máshonnan már az is a fülembe jut, hogy meg is csat azóta, s mitad isten, kivel? Hát az érintett nővel, akiről nem rég újságolta, hogy a dög, kikezdett vele..

Emberek: mennyire hülyének kell lenni egy 10-es skálán valakinek ahhoz, hogy valaki pont ezért az infó elhintésért nyugodjon meg és hoggyen a párjának? :))

Egyébként "szép" dolog, hogy ilyen manipulatív vagy, de még szerencse, hogy én is tudom, miképp lehet ilyen helyzetekben szépen kérdést feltenni úgy, hogy a tudtodon kívül buktasd lesaját magad egy iylen szituban.

N

2018. jan. 17. 18:46
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Ja és egyébként a nemek között a megcsalások arány kb 50-50%.. Erről meg lehet kérdezni egy párterapeutát, ő maga mondta egyszer.

Nálunk is volt, hogy kapcsolatban lévő nő nyomult egy másik, házas faszira. A házas faszi és egy másik kapcsolatban lévő meg rám, lol. ( A véleményem nekem is meg van)

Egyébként ugyanennyi példát tudnék felhozni az itt dolgozó férfiakból a hűségesek köréből is, szóval ez inkább függ a kapcsolat minőségétől, no meg a személy vérmérsékletétől (férfi, nő, tök mindegy, láttam én már mindent).

Akik nálam próbálkoztak be így, hogy kapcsolatban voltak, az egyik eleve panaszkodott hogy egy fos, a másik emg azóta szét is ment a nőjétől.

Szóval, NEM minden férfi él a "lehetőséggel", nyilván.

2018. jan. 17. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!