Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Mit tennétek, ha egy nő egyértelműen akarna tőletek valamit? Belemennétek vagy visszautasítanátok? Feledégeteknek szólnátok róla, ha visszautasítjátok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 14:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, nem hisztek majd nekem, de egyértelműen elutasítanám legyen bármilyen vonzó. Akkor is, ha épp válságban lenne a házasságom. Előbb akkor elválnék és csak utána, azt is csak akkor ha már menthetetlen lenne a házasságom.

Egyszerre több vasat sosem tartottam a tűzben. Hűséges típus voltam/vagyok.

29/f

2018. jan. 17. 19:41
 22/31 Lifeishard ***** válasza:
88%
Visszautasítanám. Az a nő, aki annyira jó hozzám, mint a menyasszonyom, nem érdemli meg, hogy eláruljam.
2018. jan. 17. 20:27
 23/31 Lifeishard ***** válasza:
88%
*... nem azt érdemli, hogy eláruljam.
2018. jan. 17. 20:28
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nyomulós típus, az viszont már jóval többször előfordult, hogy kapcsolatban lévő vagy házas pasi próbálkozott be. Változó volt a végkimenetel, ahol tudtam hogy felesége van, nem mentem bele (bár amilyen szinten próbálkozott simán megcsalás kategória), volt aki elhagyta a barátnőjét, de volt aki letagadta. Ez utóbbi a legnehezebb, mert mire megtudtam, már rég nyakig benne voltam a szituban.

Szóval szerintem amelyik pasi megcsalna, így is úgy is meg fogja tenni, nem kell ahhoz, hogy nyomuljanakk rá.

2018. jan. 18. 07:33
 25/31 anonim ***** válasza:

# 24

Ott a pont. Egy "ismerős" is meg akarta egyszer csalni a barátnőjét, mondván, hogy ő direkt nem nőzik, de ha valaki jön, akkor ő nem fog nem-et mondani, pl egy bulin.

Mondom ugyan, ki mozdulná rád, ember, názz már magadra.

Hát nem is mozdult rá senki, ellenben ő próbálkozott lelkesen egy csajnál.

2018. jan. 18. 08:19
 26/31 anonim ***** válasza:

Négy verzió lehetséges:

- a férfi belemenne, de előtte megbeszélné a feleséggel - esetleg csatlakozhat (ritka, nem hétköznapi eset, nyitott kapcsolatokban biztos előferdül),

- a férfi belemenne, és nem szól róla semmit (sűrű előfordulás),

- a férfi visszautasítja és elmeséli a feleségnek (őszinte kapcsolatban szintén előfordul),

- a férfi visszautasítja a lehetőséget és mellé mélyen hallgat róla a feleség előtt (féltékenységgel, félelmekkel tűzdelt kapcsolatban, stb.).

Grátisz verzió:

- a férfi visszautasítja és elmeséli a feleségnek, majd később a feleség hozza szóba a témát megspékelt felállással.

Változik a kapcsolat minőségétől és az egyének értékrendjétől. Nőként azért szóltam hozzá, mert kapcsolatelemzéskor rengeteg típusú emberrel, habitussal találkozom.

2018. jan. 19. 10:36
 27/31 anonim ***** válasza:
88%

Lerázom őket. Pontosan tudom miért hajtanak rám. Nem azért mert annyira jóképű vagyok, hanem mert biztos egzisztenciám van.

Nem fogom megcsalni a feleségem egy golddigger miatt. Ő volt mellettem amikor 12 órában nyomtam a munkahelyemen, dolgozott két állásban amikor munkanélküli lettem átmenetileg. Két szép gyerekünk van. Szeretem, megbízom benne és tisztelem őt. Most nagyon jól állunk anyagilag, de akkor is számíthatok majd rá ha valami szarul jön ki, pont úgy mint eddig.

Szólni nem szoktam neki, mert magától is észreveszi ezeket a nőket. Egyáltalán nem hülye.

2018. jan. 25. 22:17
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

# 27

Az ilyen férfiak miatt maradt -és marad is- még tiszteletem és hitem bennetek.

2018. jan. 26. 08:25
 29/31 anonim ***** válasza:
27-es,ha ilyen egyszerű lenne...Mert mi van ha az a tiszteletreméltó asszony már nem akar veled szexelni,vagy csak kevesebbet mint te szeretnél? Meddig tudnál ellenállni? Optimális esetben könnyű ám jó fiúnak/lánynak lenni.
2021. febr. 23. 14:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az a férfi aki egy nyílt szexuális ajánlatra nemet mond, még a saját férjemért sem tenném tűzbe a kezem, pedig őrá tényleg nincs panasz. Csak reménykedem h van benne gerinc. Szóval, sztem a férfiak döntő többsége nem utasítja el.
2021. febr. 24. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!