Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyott egy másikért. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy másikért. Van visszaút?

Figyelt kérdés
A férjem majdnem 20 év után közölte, hogy lelép, mert megismerkedett egy nővel (munkahelyen), összepakolta a cuccait és hozzá költözött. Mint kiderült, több, mint fél éve együtt voltak már, a költözés 2 hónapja volt. Van egy közös gyerekünk, vele rendszeresen beszél és jön hozzá, velem csak akkor, ha nagyon muszáj, igazából nem is nagyon tudok vele kommunikálni, sértett vagyok és dühös, nehéz ez a helyzet, lelkileg testileg megvisel, és a gyerekben is tartanom kell a lelket. Én azt gondolom, még újra tudnánk kezdeni (tudom, sokan azt mondják, minek kell egy ilyen féreg vissza, de a közös múltat nehéz elengedni, meg tudnék bocsátani neki úgy érzem), van itt valaki, akinek hasonló körülmények közt ez sikerült? Akihez visszatértek egy ilyen komoly döntés, szakadás után? Próbálom nem gyűlölni a nőt, de nem megy, nem tudom, hogyan tudnám ezt feldolgozni normálisan.
2021. febr. 23. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
97%
Én ismertem olyat aki Karácsonykor fogta a cuccait, az új tévét és atcuccolt a szeretőjéhez, mert ő olyan "szerelmes". Fél év után vissza akart menni a feleségéhez, aki már nem fogadta vissza. Azóta elvaltak, a pasi egyedül van, néha csajozik, a feleség éli boldogan az életét.
2021. febr. 23. 18:07
 32/70 anonim ***** válasza:
26%

Én már hányok ettől a birtoklási mániától. Ez a holtomiglan holtodiglan leginkább arról szól, hogy van egy közös otthonunk és nincs hova menni belőle, max.a nyomorba, ezért eljátsszuk a boldog házast még 20-30 évig.

A gyereket sajnálom, egyébként meg teljesen megértem, ha az ember nem mond nemet egy viszonzott szerelemre. Úgy őszintén, mennyi van az ember életében? Mármint viszonzott?

2021. febr. 23. 18:34
 33/70 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom kedves 32. nincs is kapcsolatod :D Bízom a karmában, hogy az ilyen emberek majd idősebb korukban visszanéznek, mikor teljesen egyedül üldögélnek a szobában, és a lőtéri kutya nem foglalkozik velük....
2021. febr. 23. 19:45
 34/70 anonim ***** válasza:
81%
Kíváncsi vagyok mit szólna a fèreg ha bepasiznál?Meg hát a karma?Mivel lehet jobb az új nő szerinted?
2021. febr. 23. 21:41
 35/70 anonim ***** válasza:
88%
33-as, szerintem jóval szomorúbb, amikor lehúznak egymás mellett egy életet, mert nincs hova menni.
2021. febr. 23. 21:41
 36/70 anonim ***** válasza:
97%

Szia! Nem tudom milyen 20 évig házasnak lenni, viszont azt gondolom, hogy egy szakítás minden esetben nehéz. Ha tényleg szereted a másikat, akkor nem számít, hogy 2 hete vagy 20 éve vagytok együtt, mert nehéz lesz. 20 évvel rengeteg emléketek van. Hagyj időt magadnak, valószínűleg évekig is eltart majd, hogy rendezd magadban a helyzetet de a lényeg, hogy ne rekedj meg. Engedd, hogy végbemenjenek a gyász fázisai, ahogy mondják az idő minden sebet begyógyít. Lesz még harag, düh, megalkuvás, lesznek jobb napok és rosszabbak. A legfontosabb, hogy ne kapaszkodj bele görcsösen, hanem hagyd a dolgokat a maguk medrében folyni. Idővel majd jobban fogod érezni magad, sportolj, hobbizz, kiránduljatok a gyerkőccel, csináltass új frizurát, öltözködj, szerezz élményeket. Nem tudjuk, hogy milyen volt a házasságotok, ki miben hibázott de nem is ez a lényeg. A férjed meghozta ezt a döntést és neked annyi a dolgod, hogy tudomásul veszed és megtanulsz együtt élni ezzel a ténnyel fájdalom nélkül. Sokáig fog tartani de már elkezdődött és ennyivel is közelebb van a megnyugvás. Beszéld ki a sérelmeid, írd le, idővel talán egy terapeuta is segítségedre lehet. Idővel ki fog derülni miért így történtek a dolgok és minden rendbe jön. Nem vagy gyenge attól ha fáj, ha sírnod kell, ha beszélned kell róla.

Kitartást kívánok!

2021. febr. 24. 11:36
 37/70 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen helyzetben számomra segítene ez a pofon, hogy kiábránduljak belőle, rájönnék félreismertem, egy ideig biztosan nehéz, de segít továbblépni, te is találhatsz mást, aki megbecsül! Szeretnéd, hogy visszajöjjön, úgy érzed meg tudnál bocsátani. Tudod mikor fordulhat elő? Ha a csaj kidobja, és ló helyett te leszel a szamár, akihez visszamegy, mert jobb valakivel, mint egyedül, majd melletted ismét keres új szeretőt. A férjed jellemhibás, csak akkor kezdd vele újra, ha számodra belefér, hogy más nőknél is csapja a szelet, másképp ismét pofára esés lesz.
2021. febr. 24. 13:31
 38/70 anonim ***** válasza:
34%
Komolyan jellemhiba az, ha az ember 20 év után újra szerelmes mer lenni? Vagy onnan kezdve, hogy gyűrű van az ujjunkon, felejtsük el a szerelmet? El lehet azt várni, hogy az ember 20 éven át szerelmes legyen ugyanabba és még további 10 évig? És ha nem sikerül? Ha másba beleszeret? Akkor az a normális, hogy megtagadja az érzéseit? Ennyire egyszerű a megoldás? Amikor a fiatalok 2-3 évente váltogatják a szerelmeiket, egy idősebb, aki 20 éven át hűséges volt egy valakihez, de aztán 20 év után újból szerelmes mert lenni, az egyből jellemhibás? Tényleg az egyetlen helyes lépés ilyenkor megmaradni amellett, aki helyett már mást szeretünk?
2021. febr. 24. 19:27
 39/70 anonim ***** válasza:
82%

*"Mint kiderült, több, mint fél éve együtt voltak már"

Szerintem nem azon vannak kibukva, hogy a férj szerelmes, hanem, hogy nem volt korrekt és őszinte. Nem mindegy, hogy csalnak a hátad mögött, vagy eléd állnak, hogy tovább lépnének.

2021. febr. 24. 19:47
 40/70 anonim ***** válasza:
85%

38

Nem bűn szerelembe esni. De kihasználni, hazudni és átverni azt, akinek hűséget fogadtál egy életre, az bűn.

A hűség döntés kérdése. Szóval ez a férfi valószínűleg mindigis ilyen volt, gyenge. Nem kell ez esetben házasodni, hanem nyugodtan lehet párt válogatni 2-3 évente, mint a "fiatalok".

Nyilván az erős szerelem elmúlik, de vannak még emberek, akik igenis értékelik a "megszokást". A ragaszkodást, kötődést, tiszteletet, bizalmat és biztonságot, amit egy hosszú kapcsolat nyújt.

Elhiszem,hogy valakinek ez unalmas, valakinek meg a háta közepére nem hiányzik a kezdetleges izgulás, másik megismerése, a rizikó, hogy működni fog-e az új kapcsolat. Épp ezért kellene a meglevő és jól működő kapcsolatba kellő energiát fektetni mind2 félnek és megbecsülni azt, ami sokaknak nem adatik meg.

2021. febr. 24. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!