Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyott egy másikért. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy másikért. Van visszaút?

Figyelt kérdés
A férjem majdnem 20 év után közölte, hogy lelép, mert megismerkedett egy nővel (munkahelyen), összepakolta a cuccait és hozzá költözött. Mint kiderült, több, mint fél éve együtt voltak már, a költözés 2 hónapja volt. Van egy közös gyerekünk, vele rendszeresen beszél és jön hozzá, velem csak akkor, ha nagyon muszáj, igazából nem is nagyon tudok vele kommunikálni, sértett vagyok és dühös, nehéz ez a helyzet, lelkileg testileg megvisel, és a gyerekben is tartanom kell a lelket. Én azt gondolom, még újra tudnánk kezdeni (tudom, sokan azt mondják, minek kell egy ilyen féreg vissza, de a közös múltat nehéz elengedni, meg tudnék bocsátani neki úgy érzem), van itt valaki, akinek hasonló körülmények közt ez sikerült? Akihez visszatértek egy ilyen komoly döntés, szakadás után? Próbálom nem gyűlölni a nőt, de nem megy, nem tudom, hogyan tudnám ezt feldolgozni normálisan.
2021. febr. 23. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
85%
szánalmas, ne kezd újból legyen tartásod
2021. febr. 23. 12:13
 2/70 anonim ***** válasza:
22%
Valami oka csak van, hogy nem bírta melletted.
2021. febr. 23. 12:22
 3/70 A kérdező kommentje:
Szerinte az ok az elhidegülés, és az egymás iránti figyelem hiánya. Ezt részben megértem, de korábban sosem mondta, és meg sem próbálta helyrehozni, vagy esélyt adni, hogy közösen helyrehozhassuk, egyszerűen csak hozott egy döntést és kész, én meg fogadjam el, hogy megy a kukába 20 évünk. Ez tényleg így működik? Ennyit ér egy új szerelem? Mindenki azt mondja, hogy majd az új csajjal sem lesz jobb, és nem lesznek boldogok, hát őszintén lesz*rom csak szeretném megérteni, hogy lehet egy új szerelem ennyivel fontosabb, hogy kidobunk érte mindent az ablakon.
2021. febr. 23. 12:34
 4/70 anonim ***** válasza:
26%

És te mégis mivel próbáltad helyrehozni?

A szerelem múlandó, 20 év alatt meg garantáltan el is múlt. És nincs olyan, hogy régi szerelem meg új szerelem. Ilyen nincs. Ha szerelmes, akkor szerelmes.

Megy a kukába 20 évetek? Akkor megy a kukába 20 évetek. És?

Tudod másnak fontosabb a boldogsága meg az élete, mint egy jelképes 20 éves kapcsolat, ami csak arra jó nektek, hogy tudjatok kérkedni barátoknak, haveroknak, hogy jaj, mi már 20 éve együtt vagyunk.

Amúgy meg mi a kérdés? Őszintén. Ha te vissza akarod fogadni, akkor fogadd vissza. De neked az a bajod, hogy tudod te is, csak nem akarod bevallani, hogy azért jönne vissza hozzád, mert azzal a másik nővel lehet nem úgy alakultak a dolgok, és ha nincs ló, jó a szamár is alapon visszamegy hozzád, mert nincs más. A ti házasságotok csak arra jó, hogy egy baráti társaságban, családi összejövetelen be tudjátok fingani, hogy "Hát mi már 20 éve együtt vagyunk!" és fogadhassátok a gratulációt, hogy "Az igen.". Te is csak azért maradnál mellette, mert 20 éve együtt vagytok.

2021. febr. 23. 12:48
 5/70 anonim ***** válasza:
70%

"Próbálom nem gyűlölni a nőt, de nem megy, nem tudom, hogyan tudnám ezt feldolgozni normálisan."

Miért a nő a hibás? Megerőszakolta a férjedet? Kicsi csillag, az a nő nem tett neked fogadalmat, hogy sose kezd ki a férjeddel. Aki hűséget igért, az a férjed.

2021. febr. 23. 12:53
 6/70 anonim ***** válasza:
98%

Nehéz ezt megfogalmazni.

Ritkán,de előfordul,hogy az ember ennyi idő után talál valakit,aki valamiért tényleg jobb, mint az előző.

Ezt ne vedd sértésnek.

Persze többnyire nem így van.Egyik kapcsolatból a másikba ugrani nem a legjobb döntés.Nincs meg a tisztánlátás,csak az újdonság varázsa,az meg nem tart sokáig.

Próbálj meg felülemelkedni a sérelmeiden, akár jogos, akár nem.

Ha higgadtan tudsz vele erről beszélni, sokkal pozitívabb változást tudsz elérni nála,ha még helyre hoznátok.

Ha mégsem,akkor is azzal teheted a legtöbbet a gyerekért és magadért is,ha nem a bosszúszomj vezérel.

Nem szavakkal kell meggyőzni őt,hogy mit dobott el,hanem megadni a lehetőséget,hogy magától jöjjön rá,mekkora hülyeséget csinált.Ez viszont csak úgy megy,ha nem drámázol előtte.

Sírni akkor is lehet,ha senki sem lát.

2021. febr. 23. 12:56
 7/70 A kérdező kommentje:
Az azért elég kemény, hogy ez a helyzet minden kommentelő szerint rendben van, aki szerelmes, hadd menjen, dobjon ki mindent nyugodtan az ablakon. Inkább az érdekelne, aki volt már ilyen helyzetben, hogy mit tapasztalt, nem a leb*szás. Amit a magam részéről próbáltam, az a több, minőségi együtt töltött idő a gyerek nélkül, hosszú hétvégék, egy-egy nyaralás, pihenés, de nem volt nyitott semmire, egyszerűbb volt mindig dolgozni, túlórázni, de mint kiderült, a túlóra a csajt jelentette. Ő sosem mondta, hogy gondja lenne, nem adott esélyt arra, hogy őszinte legyen velem, elmondja mi a gond, és változtathassak. Erre nem volt lehetőségem, mert egyik napról a másikra úgy döntött, lelép. Amúgy nem gondolom, hogy a nő a hibás (bár tudta, hogy a férjemnek családja van, és ismert is engem), ez a mi kettőnk hibája, de ettől még nem kell a csajt szeretnem... próbálom elfogadni a helyzetet, de egyelőre nem megy. Rohadt nehéz. A gyerek is várja vissza, nem alszik jól, nem eszik jól, a suliból is kimaradozik, mindenkitől azt hallja ő is, hogy az apja majd úgyis visszatér, ha kid*gta magát, aztán szembesül vele, hogy az apja nem így gondolja, nem akar visszajönni, ő most boldog és éli a kötelezettségmentes életét. Próbálok okos lenni ebben a helyzetben, időt adni magamnak. Támadás helyett esetleg valami építő javaslat? Nem vagyok már fiatal, nem vagyok hülye, felfogom én is ami történik, de kíváncsi lennék, más hogyan élte meg ezt.
2021. febr. 23. 13:01
 8/70 anonim ***** válasza:
87%

5os!

Nyilvan nem no tett fogadalmat, de azert nekem a notol is felfordul a gyomrom. Annyi szabad pasi van, de neki a foglalt, gyerekes kell... naszoval nem kell mentegetni a masik not.

2021. febr. 23. 13:02
 9/70 anonim ***** válasza:
94%
Most ijesztő egy lábon állni a gyerekkel a válladon, és sok megszokás meg emlék köt össze. De hidd el, kb. fél év és nyitni fogsz. Ő meg akkor fogja meggondolni magát, amikor valaki más jön be a "lepisilt területére" :) és már nem leszel tartalékban. De akkor már ne engedd vissza a küszöb alatt se.
2021. febr. 23. 13:03
 10/70 A kérdező kommentje:
6#-os, köszönöm, próbálok lehiggadni és tisztán látni a helyzetet, csak elég nehéz, miközben látom, amikor hazajön a gyerekhez, hogy vidám, mosolygós, kisimult, a ruháján másik öblítő illat van, máshonnan jön, másnak mondja hogy szereti, más gondoskodik róla, ezt iszonyatosan nehéz látni, átélni. Még csak két hónapja történt a költözés, nem is tudom miben bízzak... de nagyon el vagyok keseredve. Értem én, hogy mindenki lecserélhető, a régi bútordarab helyére jöhet egy szebb, dizájnosabb, színesebb, de ezt megélni nem könnyű
2021. febr. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!