Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott egy másikért. Van visszaút?
8# igen, tudta, céges rendezvényen találkoztunk is párszor, a képembe mosolygott... nem csak ő a hibás, ezt tudom, de pontosan tudta, hogy egy családos emberről van szó
9# köszönöm, most még elég elképzelhetetlen, hogy ez jobb lesz, de igyekszem, a gyerek miatt is próbálom tartani magam, pont abban a korban van amikor amúgy is rengeteg a változás, nem viseli jól ő sem
a férjem nem akar visszajönni, megmondta hogy ez végleges döntés, tudom, hogy én kergetek csak illúziókat azzal kapcsolatban, hogy rájöhet még, mit veszített, mit jelentünk... talán soha nem fog megtörténni
"Nyilvan nem no tett fogadalmat, de azert nekem a notol is felfordul a gyomrom. Annyi szabad pasi van, de neki a foglalt, gyerekes kell... naszoval nem kell mentegetni a masik not."
Ha a nő nem volt kapcsolatban, akkor nem hibás semmiben sem. Nem kell úgy beállítani, mintha kvázi elkábította volna a kérdező férjét és megerőszakolta. A pasi a hibás, neki volt családja. A pasi nem tudta, hogy neki családja van? Amneziás, hogy nem tudta, hogy van egy felesége meg egy gyereke?
Nem igazán értem,hogy miből szűrted le,hogy ez a válaszolók szerint rendben van...
Egyáltalán nincs.
Elköltözött.Itt nincs az az opció,hogy most mit tegyetek,hogy hozzátok helyre.
Vagy lezárod örökre vagy olyan helyzetet teremtesz,ami kedvező lehet egy újrakezdés esetén,ha ő visszamenne,te pedig visszafogadnád.
Te ismered 20 éve.
Nem lehet csak egyikőtök a hibás.
Te tudod,hogy bármilyen gondot, problémát hogy kezelt az életében.
Egy ilyen lépés sosem derült égből villámcsapás.
Az ilyesminek mindig vannak jelei,de nem mindig figyelünk rá.
Most már késő azon agyalni,hogy hol volt az a pont,amikor még lehetett volna tenni valamit,mert elúszott a lehetőség.
A következő akkor lesz,ha rádöbben,hogy elcseszte..(mármint,ha lesz ilyen)
Addigra viszont nem biztos,hogy te még mindig helyre akarnád hozni.
Ezt majd az idő fogja eldönteni
14# remélem idővel nekem is sikerül tisztábban és reálisabban látnom ezt az egészet, most még nem igazán megy :(
13# nem a nőt hibáztatom, pontosabban nem CSAK a nőt, nyilván tudom, hogy az én férjem fogadott hűséget, de azért álljon már meg a menet, egy egyedülálló nőben is lehetne annyi tartás, hogy nem áll be szeretőnek, hanem keres magának egy szintén egyedülállót... tudom, hogy nem ő szakított szét minket, ez a férjem döntése volt
12# hát igen erre rájöttem, hogy nem akar ebben a kapcsolatban lenni... nem én mondtam, hogy boldogtalanok lesznek, hanem ismerősök, barátok ezzel próbálnak vigasztalni... tudom, hogy nem tehetek semmit, csak annyit, hogy elkezdem feldolgozni ezt az egész sz*rt, ezt a borzalmas érzést, ezt az űrt ami van bennem... sosem voltam az a típus, aki a bajáért másokat hibáztat, látom az én felelősségemet is ebben, de még sosem éreztem magam ennyire pocsékul, ennyire egyedül
15# az első pár komment alapján jött le ez a vélemény, persze tudom hogy én is érzékeny vagyok, csak egy kis empátiára, együttérzésre, esetleg tanácsra számítottam volna, amit pár kommenttől meg is kaptam
Pont ez az, hogy ismerem 20 éve, és sosem gondoltam volna, hogy ezt valaha megtenné velem, velünk... annyi mindent éltünk át együtt, azt hittem tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett. Voltak nehezebb időszakok, hullámvölgyek, de azt hittem sikerülhet mindig, minden helyzetből megmenteni magunkat. Persze már kár a múlton keseregni, de ha még a megcsalás előtt odajön hozzám, és azt mondja ezt érzem, ez van, próbáljunk meg javítani rajta, akkor talán sikerült volna, és most nem itt tartanánk. Erre gondoltam amikor azt írtam, hogy esélyt sem adott a változtatásra. Könnyebb volt az újat, a frisset választani anélkül, hogy megpróbáltuk volna helyrehozni.
El vagy keseredve, tudom. Sajnos a Ti esetetek nem az első a világon. Én is így jártam, ezt nem is tagadhatom le, különben nem olvastam volna a kérdésed.
Nálunk is voltak problémák, ami fölött szemet hunytunk mindketten. De vége lett már több mint 1,5 éve. Úgy éreztem, ő az akivel együtt öregszem meg, aki kitart mellettem jóban - rosszban.... de nem! Más életre vágyott. Miért haragudnék rá, ha nem úgy szeretett volna élni, mint amit én elképzeltem. Persze kegyetlen érzés volt amikor szinte a semmiből kijelentette, hogy elköltözik.
Ha neki jobb így, éljen boldogan. 🙂
Lehet amikor az exednél elmúlik a szerelem, vissza akarna menni, de most nem tudsz kezdeni vele semmit, mert az új nőtől olyat kap meg, ami hiányzott az életéből.
Fogadd el, hogy elment. Építsd újra az életed nélküle.
Tudom mennyire nehéz most Neked, de sok év van még előtted és idővel újra rá fogsz találni a boldogságodra!
Nem könnyebb... ő ezt akarta.
Te úgy látod, hogy valami elromlott, és azt lusta volt jelezni, helyrehozni veled. De nem ez történt. Neki elege lett ebből az életből amit veled élt meg, azért nem akarta megjavítani. Van aki 7 év kapcsolatra is úgy hiatkozik, mintha egy életet éltek volna már le, de nektek ketyeget az óra. Csak ő nem volt elég tökös kilépni ebből előbb, vagy mert észre sem vette magát csak azt érezte valami nem jó.
Kár ezen emésztened magad. Alkalmazkodni kell a helyzethez és meg kell keresni a tovább gombot.
Sajnálom kérdező, hasonlóan jártam én is, igaz, csak 8 év után, bár ez némelyik kommentelő szerint nem számít, mert csak mutogatni akarjuk, mennyi ideje vagyunk együtt. Nagyon nem értek ezzel egyet, hosszú évek szép emlékeit rettentő nehéz elengedni. És igenis hibás az a fél, aki csak úszikál a számára langyos fosban, mert amint érzékeli, hogy valamit hiányol, azt kommunikálni kellene a másik felé, amikor még időben vannak. Jó hogy nem már a megcsaló felek fenekét nyaljuk fényesre, szegény már szenvedett, szegény hadd legyen már boldog, hisz nem utálta már az életét az exével. Kérdem én, miért nem nyitja ki az ilyen a száját? Miért nincs elég vér a pucájában úgy lelépni és EGYEDÜL boldognak lenni, hogy nem biztosítja be magát egy másik helyen? Ez az exszel szemben korrekt? Az x éves múltjukkal szemben korrekt? Baromira nem. Szépen is lehetne ezeket a dolgokat intézni, de sokan a gusztustalan utat választják és még van képük a másik képébe vágni, hogy de melletted már nem voltam boldog.
Kérdező, neked is jogod van boldognak lenni, ahogy a férjednek is. Tudom, hogy nehéz, de ne fogadd vissza. Gondolj csak bele, minek is akarna szegényke 1x újra melletted szenvedni? Na ugye. Nehéz lesz, de össze tudod szedni magad. Nincs ilyen emberre szükséged az életedbe, elárult és kihasznált téged. Legyél boldog egyedül, vagy idővel keress magadnak mást. Éld át te is azt, amit a férjed. Az újdonság varázsát. Aztán lesz, ami lesz. Legrosszabb esetben maradsz egyedül, de legalább nem mérgezi egy ilyen személy tovább az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!