Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez milyen? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.

Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?

2021. febr. 9. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
80%
Az esküvői tortából is kaptál? Komolyan, hogy nők mennyire meg tudják alázni magukat. Attól, hogy a felesége vak, naív, buta stb., hát te semmivel se vagy jobb, inkább rosszabb, mert téged még csak fel sem vállalt, sőt, simán megnősült melletted, ennyit értél neki már akkor is.
2021. febr. 10. 13:32
 52/62 anonim ***** válasza:
80%
A karmatikus igazságszolgáltatás az az lenne, ha a kérdező áthívná a férjet egy kis légyottra, aztán szexuális célból kikötözné, majd jobb esetben megfojtaná egy párnával, rosszabb esetben élve feldarabolná, ezek után pedig magával is végezne egy szimpla fejlövéssel.
2021. febr. 10. 13:41
 53/62 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam szerető,de már igaz egy régen rossz házasságban lévő pasival,el is vált magától,én nem kértem rá😁Szóval én nem értem ezt a feleségére irkalast,semmit nem old meg ez a dolog.Ha viszont kidobja a nő,és menne hozzád a pasi,az megint olyan ,hogy nincs ló , akkor a szamár is jó.
2021. febr. 10. 18:58
 54/62 A kérdező kommentje:
Ez van drágáim. Az ember így tanul. Legalábbis én tanultam. De ők nem,akkor áldásom rájuk:)
2021. febr. 11. 22:56
 55/62 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg jól tetted....
2021. febr. 12. 01:39
 56/62 A kérdező kommentje:
Szerintem is de a társadalmi szintet nézve senki sem rágalmazható meg e téren csak én a "szerető" s csak én voltam/vagyok a "hülye" a többi szereplő ebben a történetben az elvárások szerint éli az életét. Igen:Dddd
2021. febr. 12. 09:00
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Ketten voltatok hülyék, te és a férj. Te azért, mert nős férfival kezdtél, teljesen hiányzik belőled az empátia, hogy ezzel egy másik nőt porig alázol, a férj szintén. Feleség nem feltétlenül, hisz a szeretőd valószínűleg nagyon ügyes hazudozó, hisz téged is évekig megtartott. Nem biztos, hogy észreveszed alakin, hogy hazudik, főleg ha bizalmat szavaztál és korábban nem láttad jelét.
2021. febr. 12. 09:30
 58/62 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez annyira megalázó mindkét oldalról. Felesleges bizonygatnod, hogy a feleség miatt tetted, mert nem hangzik hihetően, egyszerű bosszú volt. Felejtsd inkább el őket, valamiért együtt vannak, akárhogy is, de a pasinak ő kell és a nőnek is jó így.
2021. febr. 12. 10:48
 59/62 anonim ***** válasza:
76%

Szánalmas ribi vagy,három évig a szemed se rebbent,de most,mikor

valószínűleg lapátra tettek,bosszút forralsz.És még be is tojsz,mert a feleség a rendőrséggel fenyegetőzik.Lehet hogy az is hülye,de te egy erkölcsi hulladék is vagy pluszban...A kedves férjről már nem is mondok inkább semmit,tetűláda.

2021. febr. 12. 14:35
 60/62 anonim ***** válasza:
51%

Bírom ahogy minden nő azt mondja itt ebben a kategóriában, hogy ha megcsalná a férje, akkor menne a levesbe és nem bocsájtaná meg neki, közben meg mindenki szemet huny a dolog felett, bizonyítják ezt a válaszok is.

Sokszor olvasok olyat, hogy ha megcsalnak, akkor szeretne a megcsalt fél tudni róla, hogy neki is legyen joga dönteni, hogy így ebben a formában is szeretne-e tovább maradni a kapcsolatban.

ez nagyon kis százalékra igaz, mert még a szeretőt hordjátok le mindennek, hogy hogy merészelt ráírni a feleségre, hogy felnyissa a szemét :D

2021. febr. 13. 01:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!