Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez milyen? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.

Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?

2021. febr. 9. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
94%

Te egy csupa-szív nő vagy. Csak jót akartál és tessék. Ilyen hálàtlanok ezek a feleségek ....

Pedig te csak jót akartál. Hogy tudja hogy az a szemét férje ilyen ri b ancokkal csalja.

Felháborító.

2021. febr. 9. 23:05
 22/62 A kérdező kommentje:

De könyörgöm rossz nézni, ahogyan azt hiszi, hogy ők tökéletes pár s őket zaklatják 🤣

Kajak nem hitte volna el bizonyítékokkal sem ezért sem folytattam vele tovább a beszélgetést , hisz aki ennyire naivan hisz a férjében 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

2021. febr. 9. 23:05
 23/62 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem inkább az a baj hogy te csak baszni volàl jó neki meg hogy leszoptad. Amikor megunt a kukába dobott mint egy ge civel teli kottont. Es a normális felesége mellett döntött.
2021. febr. 9. 23:10
 24/62 A kérdező kommentje:
Valószínűleg
2021. febr. 9. 23:13
 25/62 anonim ***** válasza:
94%

3 évig nem zavart, hogy foglalt férfivel vagy, de amint kirakott, hirtelen tudatni szeretnéd a feleségével, csupán jó szándékból? Legalább itt lehetnél őszinte, ha segítséget vársz!

Segítség: Nem fog hinni egy kamu profilnak, önts tiszta vizet a pohárba, vállald fel magad és küldd el a beszélgetéseteket, akar közös képeket ha volt.

2021. febr. 9. 23:18
 26/62 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg csak simán megunt és talált mást. Nem a megcsalással hagyott fel, aki már ilyen szinten műveli nem áll le
2021. febr. 9. 23:18
 27/62 anonim ***** válasza:
89%
Jo most nincs mit szépíteni,te azért írtál mert a pasi dobott,és azt akartad ,hogy robbanjon a bomba....Ha a pasinak kellenel ,nem kellene ilyen hátsó szándékkal megkaparintani.Masik a barátnőm ugyanezt csinálta anno IT te,és a feleség nem csinált semmit,sőt még jobban kapart a férj után.Szoval ne végy rá mérget ,hogy azért mert beszámoltal,kidobja a férjét.
2021. febr. 9. 23:53
 28/62 anonim ***** válasza:
84%
Jaj hogy te milyen kis rendes-kedves lányzó vagy, hogy ennyire sajnálod szerencsétlent. Kár, hogy amikor r*ibanckodni meg évekig terpeszteni kellett a férjének, akkor kicsit sem zavart az a szerencsétlen, most hogy valószínűleg kidobott, mint macskát szarni, mert talált más ribizlit, akibe üríthet, egyből sajnálod az asszonyt.. Kicsit sem átlátszó.
2021. febr. 9. 23:54
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
Jaaah és nem nem fog menni a rendőrségre ,mert ez amúgy ultra ciki lehet a nőnek,hogy kap egy ilyen üzenetet.Legalabbis nekem ez megalázó lenne..
2021. febr. 9. 23:54
 30/62 anonim ***** válasza:
59%
Aki szeretonek all legalabb legyen benne "betyar becsulet". Mindketten megcsaltok valakit. Nem kopjuk be, buktatjuk le a masikat. Az en szememben ez egy aljas dolog.
2021. febr. 10. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!