Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?
Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.
Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?
Ilyenkor szokott isteni vagy karmikus igazságszolgáltatás lenni, mikor a férj újra átmegy hozzád dugni, aztán jobb esetben csak a párnával fojt meg, rosszabb esetben élve darabol fel és ás el a hátsó kertben, majd utána önmagát is kivégzi.
Egyébként még egy ok a szingliség és a szexkapcsolatok mellett. Akkor sosem jársz így. Igaz, annak a nőnek nem lesz családja és gyereke, aki ezt szeretne, de valamit valamiért. Fel kell készülni, védekezni kell valahogyan a 3 év után bekattanó szeretők támadása ellen. A legjobb védekezés pedig maga a szingliség.
"Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él."
De cuki hogy ilyen gondoskodó vagy. 3 évig nem zavart baszod.
Kidobott a pasi?
Szaladjon a rendőrségre ha mégnagyobb hülyét akar csinálni magából. Szerintem csak kiröhögnék.
Ezt nem a rendőrség fogja kideríteni, hogy kivel csalta a férje ezt nekik kell tisztázni.
Nem akarok pálcát törni feletted, te dolgod hogy miért lettél szerető.
De legalább a szerető etikettet betartanád... pont ezért sose kezdenék olyannal viszonyba, akinek nincs vesztenivalója.Itt a pasid a hülye, te az aljas, nem a feleséget kell szapulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!