Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez milyen? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.

Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?

2021. febr. 9. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Mindegy is igazából.
2021. febr. 9. 22:43
 12/62 anonim ***** válasza:
73%

Ilyenkor szokott isteni vagy karmikus igazságszolgáltatás lenni, mikor a férj újra átmegy hozzád dugni, aztán jobb esetben csak a párnával fojt meg, rosszabb esetben élve darabol fel és ás el a hátsó kertben, majd utána önmagát is kivégzi.

Egyébként még egy ok a szingliség és a szexkapcsolatok mellett. Akkor sosem jársz így. Igaz, annak a nőnek nem lesz családja és gyereke, aki ezt szeretne, de valamit valamiért. Fel kell készülni, védekezni kell valahogyan a 3 év után bekattanó szeretők támadása ellen. A legjobb védekezés pedig maga a szingliség.

2021. febr. 9. 22:44
 13/62 anonim ***** válasza:
94%

"Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él."

De cuki hogy ilyen gondoskodó vagy. 3 évig nem zavart baszod.

Kidobott a pasi?

2021. febr. 9. 22:45
 14/62 A kérdező kommentje:
Nem ennek már vége köztünk. Igazából nem érdekel csak nem gondoltam, hogy kajakra ekkora hülye ez a nő bár sejtettem aki 3 évig nem észlelt semmit a dologból az nem lehet nagy észlény. S még ő zaklatásnak s rágalmazásnak gondolja az ugyet. Ok :) ha ennyire hülye hát legyen :)
2021. febr. 9. 22:48
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítékokkal együtt kellett volna, gondolom közösségi oldalon valahol beszéltek azért ha csak néha is, ha van bármi utalás arra hogy volt szex akár többször is, akkor már elhitte volna. Így tényleg felesleges volt írnod neki, senki nem hinné el ennyiből
2021. febr. 9. 22:51
 16/62 A kérdező kommentje:
Nem is kell! Éljen akkor tévhitben élete végéig az ilyen barmok meg is érdemlik :)
2021. febr. 9. 22:54
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
At is lehet hogy tudja, ezért kattant be ennyire, csak lehet nem érdekli.
2021. febr. 9. 22:56
 18/62 A kérdező kommentje:

Szaladjon a rendőrségre ha mégnagyobb hülyét akar csinálni magából. Szerintem csak kiröhögnék.

Ezt nem a rendőrség fogja kideríteni, hogy kivel csalta a férje ezt nekik kell tisztázni.

2021. febr. 9. 22:58
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem fognak foglalkozni vele.
2021. febr. 9. 23:01
 20/62 anonim ***** válasza:
93%

Nem akarok pálcát törni feletted, te dolgod hogy miért lettél szerető.

De legalább a szerető etikettet betartanád... pont ezért sose kezdenék olyannal viszonyba, akinek nincs vesztenivalója.Itt a pasid a hülye, te az aljas, nem a feleséget kell szapulni.

2021. febr. 9. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!