Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez milyen? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.

Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?

2021. febr. 9. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
69%

Te meg milyen alapon mondod azt valakinek, hogy csak egy eszköz?

Miért, a szex talán egy földöntúli kegy, amiben kizárólag a nő részesíti a Férfit?! Ugyanúgy a nő is akarta, egyenlő felek. Ennyi erővel a nőnek is csak egy eszköz volt a férfi.

Honnan tudod, hogy a kisujját sem mozdította érte?

Nagyon értékes lehet számára a felesége, ha így, végtelenül megalázza. Bizony. Rendkívül.

Valamiért elvette? Igen. Lehet akkor szerette. Az is lehet, hogy csak belement a frigybe, ahogy sok férfi, csak hallgasson már el az asszony. Annyira fárasztó ez az “eszköz vagy” hozzáállás. Aki ehhez így áll hozzá, annak csak gratulálni tudok. Az egyetlen, aki a testét bocsátotta áruba, elárulva mindent, kivéve a saját önző vágyait, az a pasi.

2021. febr. 10. 08:33
 42/62 anonim ***** válasza:
31%
Felmerül az a kérdés, hogy amikor egymással kezdtetek, akkor mit gondoltál az egészről. Mert tuti nem azt, amit ide irogatsz. Igy aztán az lenne a jó, ha egységesitenéd a saját álláspontodat. Az egész amit leirsz nagyon idegennek tűnik.
2021. febr. 10. 08:39
 43/62 anonim ***** válasza:
52%
De aljas vagy.
2021. febr. 10. 08:44
 44/62 A kérdező kommentje:

37/ köszönöm. ♡

Az egyetlen vagy aki megértett.

Nincs gyermekük. S ha tudni szeretnétek a mind ezidő alatt vette el a feleségét miközben velem volt. A lakodalom más napján már velem volt.

Viszont valójában nem érdekel számoljon el a lelkiismeretével. Az ilyen úgysem javul meg. A felesége meg egy palimadár, mosni a sz@ros gatyáit arra jó meg mosni az itallal leöntött ruháit mikor velem szórakozott. Szerintem nem csak én vagyok a hibás!

2021. febr. 10. 09:02
 45/62 anonim ***** válasza:
78%

Maradjunk annyiban, hogy akkor lettél volna korrekt, ha az esküvő előtt tálalsz ki és megóvod a nőtársad egy ilyen görénytől.

De te nem, te 3 év után borítasz, mert ott hagyott.

Így ugyanolyan alja vagy, mint a "férfi".

Ennyi. Mentegesd magad nyugodtan. 1x még te is kerülhetsz a naiv, szerelmes és vak feleség szerepébe.

2021. febr. 10. 09:14
 46/62 A kérdező kommentje:
Elég sok sztorival boríthatnék. De nem fogok. Mert nem érdekelnek :) végülis nem akartam ekkora felhajtást, amennyi kommentet kaptam itt!
2021. febr. 10. 09:27
 47/62 anonim ***** válasza:
66%

Vannak ilyen buta nők, akik még a szemük előtti félrebszásnak sem hinnének. Nekik az bőven elég, hogy ők szeretik, a viszonzást meg bemesélik maguknak.Ez van.

Te meg vond le a tanulságot, hogy foglalt fsszal nem bszol többet. Ha elég okos lettél volna, akkor eleve nem kezdesz bele egy ilyen viszonyba kérdező. De nem voltál az, tehát kb. egy szinten vagy agyilag a mesékben élő feleséggel. Ő beszopta, hogy örökké hű lesz hozzá a férjecske, te meg a sablonos szöveget, hogy otthon nincs szex, elválik majd miattad, csak téged szeret, meg kva rossz a házassága. Látom magam előtt, ahogyan áhítva hallgatod két dugás között a lejárt lemezt a pasitól.

2021. febr. 10. 09:49
 48/62 anonim ***** válasza:
84%
De milyen nő az aki olyan férfival dug akinek előző nap volt az esküvője?😂😂😂😂
2021. febr. 10. 12:07
 49/62 anonim ***** válasza:
80%

48# igen ez mindent elárul 😄😄😄😄

Meg az is hogy 3 évig aláfeküdt.. Álomnő 😂😂😂😂

2021. febr. 10. 12:33
 50/62 anonim ***** válasza:
82%
És még a feleséget hülyézi 😂😂😂
2021. febr. 10. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!