Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen? Mi a véleményetek?
Ha a szeretőm feleségének egy névtelen facebook profilból megírtam, hogy a párja csalja. Majd azt írta rá, hogy zaklatom és rágalmazom feljelent a rendőrségen s kideríti kivagyok ha nem mondom el , hogy valójában ki is vagyok.
Csak annyit akartam, hogy tudja szegény miben él. A férje 3 éve csalja velem. Valóban ilyen naiv, hogy még ő akar a rendőrségre szaladni? Egyébként szerintem tökre kiröhögnék, hisz nem zaklattam sem semmiféle rossz, csúnya dolgot nem írtam neki. Ellenben ő fenyegetett meg a rendőrséggel. Hogy lehet valaki ennyire hülye?
Azert, mert neked szar, patkany voltal. Es ha mar az igazsag papnojenek gondoltad magad, legalabb a sajat profilodbol tetted volna.
Igazabol a szereto eletebe akartal ronditani, rohadtul nem a megcsalt fel miatt aggodsz.
Meg is érdemelnéd hogy kiderül jön ki vagy, remélem a feleség alád tesz. Milyen érdekes hogy 3 évig nem zavart hogy a pasi csak üríteni használt, most meg hogy dobott, megszállt téged a becsület 😄
Elárulom neked hogy ugyanolyan hü_lye vagy mint a feleség. De a feleség bekerült ebbe a helyzetbe, te meg magadtól mentél bele.
Még jót is tettél a kapcsolatuknak, mert ilyenkor a férjek aranyosak otthon, segítenek otthon, mert azért néha dolgozik a lelkiismeret.
Ki tudja lehet hogy nem is szexelnek otthon, te még azt is lerendezted a feleség helyett 😄 Szánalmas vagy, de egyszer majd visszakapod.
A feleség helyében kideríteném ki vagy és mindenki megtudná milyen szánalmas kis ribi vagy, aztán elválnék.
Nézd, Kérdező. Én nem foglak szidni amiatt, hogy kitálaltál. Tökre megértem, hogy feszített ez belülről. Nem feltétlen hiszem, hogy volt értelme vagy okos húzás volt, de nem ítéllek el. Azzal nem mész semmire, hogy itt még beléd is rúgnak, de hagyd meg nekik ezt.
Az az igazság, hogy az ilyen feleségek foggal-körömmel kapaszkodnak a férjükbe még akkor is, ha amúgy tudják pontosan, mi megy a hátuk mögött. Egy normális, kiegyensúlyozott, határozott, magára adó nő nem fog ilyen vehemensen, fenyegetőzve reagálni arra, amit írtál neki. Ilyen reakciót egy idegileg gyenge, önértékelése nulla, befásult nő fog írni, aki a férje nélkül nem tud érvényesülni. Lehet ez kapcsolatfüggőség miatt, vagy az anyagiak miatt, vagy a gyerekek miatt, vagy saját maga nem tudná eltartani a saját életét, egyszerűen az is lehet, hogy nem vonzó, így sejti, nehezen találna párt és retteg attól, hogy egyedül legyen. Ezért erre a hírre beindul a vak, vad önvédelmi reflex, ami minden áron védeni akarja a férjet, mert máskülönben szembe kell néznie egy olyan valósággal, amit nem bírna el. Szánnivaló.
Az miért jó, hogy valakinek van egy férje, aki csalja, de - ahogy olvasom itt - legalább hozzá megy haza, ott a pénze, minden? Abban az esetben tudom ezt elképzelni, hogy jó, ha nyitott kapcsolatban élnek. Az esetek 90%-ban viszont nem ez a helyzet. Itt csak átverik, megalázzák a feleséget. De legalább főzhet neki vacsit meg mehet nyaralni. Dejólehet!
Kérdező, Te kijutottál. Az a barom pasi meg majd megy a kövi szeretőre, a felesége meg vegetálhat tovább, mehet tönkre a lelke. Hagyd rájuk, sorvadjanak el. Amúgy is, téged egyik se érdekeljen, hogy mi van velük.
Találj egy normális kapcsolatot - ha szeretnél. Hidd el, ezerszer jobb helyzetből indulsz, mint a felesége.
Tökéletesen igaza van a #37-nek!!
A dolgok mögé is kéne nézni, nemcsak a felszínt látni. Mert mocskolodni, észt osztani lehet, az a könnyebb út.
Írom ezt úgy, hogy nem voltam szerető. Nem ítélkezek, miért is tenném?!
Rosszul csináltad.
Én olyan fényképeket küldtem, amin épp csókolóztunk. Mint kiderült, abban az ingben feszített a drágánk, amit a csajától kapott előző héten. Úgyhogy arra se hivatkozhatott, hogy régi a kép. Pedig először ezt hazudta.
Csak annyit kérdeztem, hogy ismeri a pasit a fotón? Két hete randizunk, és elfelejtett szólni, hogy van barátnője.
Két szék között a padlóra.
Ha nem mered felvállalni arccal, fotóval, bármilyen bizonyítékkal, akkor tényleg kár volt írnod. Aki eddig elhitte, hogy a férje túlórázik, vagy anyjának kell segítenie hét végén, az elhiszi azt is, hogy egy névtelen iromàny kamu.
Milyen alapon hülyézed meg barmozod a feleséget? Savanyú a szőlő, mert annyit sem értél, hogy elhagyja őt miattad?
Nehogy már még neked álljon feljebb. Nem is értem, hogy az ilyen nők, akikért a kisujjukat sem kell mozdítani a férfiakat, mégis mit várnak? Csak eszköz voltál számára, semmi több, mitől vagy ennyire elszállva, hogy ekkora szád van?
A feleségét sem tiszteli már és nem is szereti, de valamiért anno mégis elvette. Valószínűleg sokkal értékesebb, mint te.
Ezen kellene gondolkodnod, nem azon, hogy utólag árulkodj, mert már a tested sem kell ennek a palinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!