Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mell kisebbitő műtétet szeretn...

Mell kisebbitő műtétet szeretnék. Most 75 F a mell méretem és a C kosár méret lenne nekem a megfelelő. Szerintetek mennyire változona az életem pozitív vagy negatív irányba? Főleg csajok véleménye érdekel... 24N

Figyelt kérdés

Negatívumok:

-Már fáj a hátam, szülés után még nagyobbra nőnek esetleg

-ha kicsit szűkebb felsőt veszek fel úgy érzem mindenki engem néz

-a férfiak nagy része csak ezt nézi rajtam fogalmuk sincs milyen színű a szemem csak erre emlékeznek, hogy én vagyok a lány hatalmas mellekkel

-ha ruhát veszek ami a méretem a melleim nem férnek bele

-megfelelő melltartót nehéz találni

-minden fesőm kinyúlik egy

használt után.

Pozitívum:

-az életem során néha előnyt jelentett

-párkapcsolatnál általában jó, hogy ekkora, de van aki csak ezért akart velem lenni :(

(fiúkák képet NEM küldök)

A páromat neten ismertem meg először csak az arcomról küldtem fotókat meg telefonon beszéltünk.Ő támogat a műtétben is.

2020. aug. 22. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha te jobban lennél ettől (főleg ha a hátfájás megszűnne), akkor csináltasd meg. Egyébként sem tudom, milyen előnyt jelenthet a mellméret bárhol is azon kívül, hogy az extra nagy/extra kicsi a mániája a pasik bizonyos rétegének vagy esetleg nagyobb eséllyel lehetsz fehérnemű modell.
2020. aug. 22. 09:37
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Ez az egyéni véleményem, aztán vagy megfontolod, vagy nem. Nekem 70E/F méretem van. Az ugye a 75D és a 75E kosarával egyezik meg.

Szerintem elég lenne csak egy 75D-re csökkenteni, hidd el az még nem olyan hatalmas.

Nem tudom esetleg sportolsz-e rendszeresen? Nekem is fájt a hátam amíg nem sportoltam.Tudom az öltözködés is nehéz így, de egy jó melltartó is rengeteget segít.

A szülés után teljesen egyéni mekkora melleid lesznek, egyik rokonomnak szülés előtt 75E volt, utána pedig 75C lett. Pedig neki mindig is nagy mellei voltak. Tehát neki kisebb lett, mint volt. Olyan nőket is ismerek, akiknek semmivel nem lett nagyobb szülés után, mint előtte volt. Szóval ezt nem tudhatod előre.

Maximum annyiban változhatna a plasztika után az életed, hogy megszűnhetne esetleg a hátfájdalmad, talán egy fokkal könnyebb lenne ruhákat találnod.

2020. aug. 22. 10:08
 3/13 A kérdező kommentje:

1# köszönöm a válaszod és a megerősítést előnyöm valóban nem sok van belőle. A fehérnemű modellként lehet jó lennék, csak sajna az nem az én világom.

3# a sportolás is probléma valóban, tetszik a levezetésed

ha szülés után össze menne nekem az felérene egy főnyereménnyel még ilyet nem hallottam, de ez biztató:)

2020. aug. 22. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ducibb koromban volt 75/D pont és eléggé megérezte a hátam, a szintén D kosaras barátnőmnek meg gyakran és erősen fájt (neki szélesebb volt a háta mondjuk). C a méretem jelenleg, ezzel semmi ilyen probléma nincs, sportolásnál is kevésbé ugrál (persze valamennyire igen).

Tiéd a döntés végső soron, de gondoltam, leírom, én mit tapasztaltam.

2020. aug. 22. 10:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 A terhesség/szoptatás nagyon összekuszálja a hormonokat, az egész testet. Igazából bármi is lehet utána, van aki fogy, van aki hízik stb. Ezeket nem tudod előre megjósolni.
2020. aug. 22. 10:51
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

1 db személyes tapasztalatom van: egy lány, akinek sok évvel a kisebbítő műtét után "találkoztam" a melleivel: széles elbarult csíkok mutatták a műtét helyét, nagyon nem volt szép.

Szerintem próbálj meg mindenképp egy gerinctorna-progarmot, mielőtt a műtétre adnád a fejed.

2020. aug. 22. 11:01
 7/13 anonim válasza:
76%
Szia. Én 46 éves koromban végeztettem el a műtétet. Fiatalon gyönyörű, nagy melleim voltak, de a két gyerek, az évek, meg a fogyás-hízás megtették a hatásukat. A 30-as éveim végére már látványosan megereszkedtem a melleim, de csak 46 évesen döntöttem el, hogy megcsináltatom a műtétet. Nem bántam meg, sőt, nagyon sajnálom, hogy már nem előbb határoztam el, mert gyönyörűek a melleim. Bár az orvos azt mondta, max. 5 kiló fogyást bír el az "új" mellem, ha ennél többet fogyok, meg fog ereszkedni, de nem így lett. Azóta még fogytam 10 kilót és ugyanolyan gyönyörűek, mint a műtét utáni hetekben. Szóval hajrá!
2020. aug. 22. 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

Arra kíváncsi lennék, miért lett a 7. válasz lepontozva (valaki leírhatná), de ilyesmi volt, csak sötétébb (évekkel a műtét után)

[link]

Nyilván van, akinek szépen gyógyul be.

2020. aug. 22. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem egy átlag nőnek (tehát aki nem a testéből él) egy normális plasztikai sebész nem vállal beavatkozást terhesség előtt!

Ha majd lement a "gyerek program", akkor lehet először elgondolkodni egy esetleges beavatkozáson.

Nekem az egyetemi évek alatt hirtelen nőttek hatalmassá - nehéz volt hirtelen megszokni a népszerűséget, beszólásokat, dörgölődéseket.

Két gyerek után megereszkedtek ugyan egy kicsit, de megtanultam elfogadni őket, s a mai napig is jól elvagyunk együtt - én nem érzem szükségességét a kisebbítésének.

Ami a ruhatárat illeti: az valóban egy őrület, de van jó varrónőm és így igen egyedi a stílusom, ami megóv attól, hogy "trendi" tucat legyek - mert más szempontból sem vagyok az...

És vannak előnyei - egyszer már részletesen kifejtettem itt, de a sok prosztó leqrvázáson kívül értelmes hozzászólást nem kaptam, így ennyi volt a véleményem.

2020. aug. 22. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
8# Igen, így néz ki egy plasztikázott, felvarrt mell. Nem túl kívánatos, ez tény. Igazad van, nagyon meg kell gondolni a műtétet.
2020. aug. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!