Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mell kisebbitő műtétet szeretn...

Mell kisebbitő műtétet szeretnék. Most 75 F a mell méretem és a C kosár méret lenne nekem a megfelelő. Szerintetek mennyire változona az életem pozitív vagy negatív irányba? Főleg csajok véleménye érdekel... 24N

Figyelt kérdés

Negatívumok:

-Már fáj a hátam, szülés után még nagyobbra nőnek esetleg

-ha kicsit szűkebb felsőt veszek fel úgy érzem mindenki engem néz

-a férfiak nagy része csak ezt nézi rajtam fogalmuk sincs milyen színű a szemem csak erre emlékeznek, hogy én vagyok a lány hatalmas mellekkel

-ha ruhát veszek ami a méretem a melleim nem férnek bele

-megfelelő melltartót nehéz találni

-minden fesőm kinyúlik egy

használt után.

Pozitívum:

-az életem során néha előnyt jelentett

-párkapcsolatnál általában jó, hogy ekkora, de van aki csak ezért akart velem lenni :(

(fiúkák képet NEM küldök)

A páromat neten ismertem meg először csak az arcomról küldtem fotókat meg telefonon beszéltünk.Ő támogat a műtétben is.

2020. aug. 22. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

10!

Ez az általános? Én csak egyet láttam élőben, az ilyen volt, de azt nem tudom, a legtöbb nőnek milyen lesz utána.

2020. aug. 22. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

Szia! Milyen döntest hoztál azóta? Szerintem egyébként a C kosár hatalmas váltás lenne és nem biztos, hogy esztétikailag szépen meg tudnák oldani. A D is megkönnyebbülés lenne már, az még tényleg nem extra nagy méret. A másik, hogy mellkisebbítést sokszor nehéz szilikon nélkül kivitelezni, mert egy műtött mell magától sosem lesz olyan feszes, mint természetes korában. Mondjuk ezt egyéne válogatja, meg az orvos véleménye. Szilikonnal utólag is lehet feszesíteni, ha mondjuk már túl vagy a családalapításon és a szoptatáson. Édesanyám barátnője is ekkora mellekkel él amúgy, de ő magas is, 175 cm, sosem panaszkodott hátfájásra. Aztán ki tudja, mi az igazság. Szülés után sem lett kisebb neki, de nagyobb se. Mivel magas, jól áll neki ez a méret. Arányaiban mint egy kb. 160 cm magas lányon a D kosár. Ismerek ilyen magas lányokat is D-E-s mellekkel, de nekik is jól áll, plusz még vékonyak is. Esetedben nek tudom, mi a helyzet, csak az számít, hogy te jól érezd magad a bőrödben.

Nekem C kosaram van, de sokszor kicsinek érzem. :( Viszont a testarányaim olyanok, hogy nehéz öltözködnöm, ami felül jó, az alul nem, vagy fordítva, mert körte alkat vagyok... Ha egy picit nagyobb melleim lennének, akkor sok ruha jobban állna, mert lenne, ami kitöltse felül. Így viszont újabban csak olyan ruhákat tudok felvenni, amik úgy állnak rajtam, mint a fogason. Szóval én nem látom előnyét a sokak által áhított C kosárnak, mert dundi vagyok.

2020. okt. 11. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Remélem hogy nem műttette meg magát!
2020. okt. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!