Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilèpsz a kapcsolatból, vagy megcsalod?
2 ève vagyunk együtt a baràtnömmel, kegyetlenül meguntam a szexet is vele, màr odàig jutottam, hogy vagy megcsalom, vagy szakítok...rengeteg jó nô van, úgy érzem eltelnek az egyetemi èveim kapcsolatban,amit inkàbb vègig kellene dugnom
Egyre több lànnyal kerülök kapcsolatba kondiban/egyetemen, hívogatnak ide-oda, DE nem mehetek el, mert akkor mert, akkor biztos, hogy rossz vège lesz
arra is ràjöttünk, hogy teljesen màs az èrdeklôdèsi körünk, èn rengeteget tanulok,edzek, fejlesztem magam, neki mindig az is mindegy, hogy mit csinàlunk
Jöhetnek a negativ kommentek, 22 èves vagyok, nem hàzasodni kèszülök, csak mondom, hogy mèg nem csaltam meg ès nem egyszerû csak, úgy ott hagyni 2 èvet magam mögött
Mivan, ha megcsalom ès, majd kiderül? Minden kapcsolat haraggal vegzôdik.
Köszönöm a tanàcsokat
Azèrt vagyok mèg mellette, mert mindenben tàmogat,mellettem van,szeret,nem biztos, ha szakítanànk nem bànnàm meg, azt meg màr helyre hozni nem lehetne..rà napi szinten nyomulnak,írnak neki,keresik, de ô mègis mellettem,ha veszekednènk meg idegesítene, akkor màr règ kidobtam volna, de nem így van
az unalmassàgot màr felhoztam sokszor,mondtam neki, hogy ez oriàsi gond ès az is hogy teljesen màs emberek vagyunk
Róla, mint ember csak jó dolgokat tudnèk írni, de nekem ô màr a harmadik hosszu kapcsolatom, lassan úgy èrzem elèg volt, annyit kèrt csak, hogy ne csaljam meg, szóljak, ha Szakítani akarok ès vège
Voltam már hasonló helyzetben. Minél előbb vess ennek véget. Én eljutottam oda, hogy már minden megmozdulása idegesített.
Ő is szeretett engem, elviselte a dolgaim (pl.: időnként sok munka), biztos, hogy jó társ lett volna hosszútávon.
Amikor szakítottunk, utána hiányzott, de rá kellett jönnöm, hogy nem ő hiányzik, hanem az, hogy van valaki.
Így, évekkel az eset után már tisztán látom, hogy az az egész kapcsolat egy elpocsékolt idő volt! Nem illettünk össze.
Ha rám hallgatsz, szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!