Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kilèpsz a kapcsolatból, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilèpsz a kapcsolatból, vagy megcsalod?

Figyelt kérdés

2 ève vagyunk együtt a baràtnömmel, kegyetlenül meguntam a szexet is vele, màr odàig jutottam, hogy vagy megcsalom, vagy szakítok...rengeteg jó nô van, úgy érzem eltelnek az egyetemi èveim kapcsolatban,amit inkàbb vègig kellene dugnom

Egyre több lànnyal kerülök kapcsolatba kondiban/egyetemen, hívogatnak ide-oda, DE nem mehetek el, mert akkor mert, akkor biztos, hogy rossz vège lesz

arra is ràjöttünk, hogy teljesen màs az èrdeklôdèsi körünk, èn rengeteget tanulok,edzek, fejlesztem magam, neki mindig az is mindegy, hogy mit csinàlunk

Jöhetnek a negativ kommentek, 22 èves vagyok, nem hàzasodni kèszülök, csak mondom, hogy mèg nem csaltam meg ès nem egyszerû csak, úgy ott hagyni 2 èvet magam mögött

Mivan, ha megcsalom ès, majd kiderül? Minden kapcsolat haraggal vegzôdik.

2020. nov. 22. 01:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Nincs ebben semmi, előfordul, de mindenképpen szakíts vele. Miért csalnád meg? Az égvilágon SEMMI fontos nincs ebben a kapcsolatban. Abban az esetben szokták a megcsalást választani, ha még szükségük lenne a biztos kapcsolatra mert nem engedték el teljesen a másikat vagy csak kell egy biztos p.nci. De neked egyik sem. Szakíts
2020. nov. 22. 08:37
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Szakíts. Magad, és a barátnőd miatt.
2020. nov. 22. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Gyorsan szakíts, ne rabold egy perccel se tovább a barátnőd idejét. Felesleges hivatkoznod arra, hogy más érdeklődési kör meg stb. itt egyszerűen csak az a helyzet állt elő, hogy hajt a véred, pörgetni akarod a csajokat, nem kapcsolatban élni. Tedd akkor ezt és éld ki magad, nem kell ezen itt filózni, de a megcsalást felejtsd el. Ne bántsd és alázd meg a barátnődet, hadd legyen túl rajtad minél gyorsabban és fájdalommentesen.
2020. nov. 22. 09:20
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
"kegyetlenül meguntam a szexet is vele". Mi a kérdés? Miért akarod ezt a kapcsolatot még fenntartani?
2020. nov. 22. 09:34
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Eltérő az érdeklődésetek, nem kívánod, másokra vágysz...akkor mi is tart még mellette? Fiatal vagy még ahhoz, hogy ne merj lépni, és vagy élni az életed, vagy keresni a valóban hozzád illő párt.
2020. nov. 22. 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
szakíts vele, még nagyon fiatalok vagytok. Egy többéves házasság ha megromlik, ott érthető ha felvetül egy megcsalás kérdése mert anyagiakat szétválasztani, meg a gyerektől elszakadni nem könnyű, na de hol vagy te ehhez képest...?a tojáshéj a feneketeken van...
2020. nov. 22. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Minek mész bele évekig tartó kapcsolatba, ha össze-vissza akarsz még kefélni? A nemi beteg gondozónak viszont lesz egy újabb páciense. Hurrá! 👏
2020. nov. 22. 11:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanàcsokat

Azèrt vagyok mèg mellette, mert mindenben tàmogat,mellettem van,szeret,nem biztos, ha szakítanànk nem bànnàm meg, azt meg màr helyre hozni nem lehetne..rà napi szinten nyomulnak,írnak neki,keresik, de ô mègis mellettem,ha veszekednènk meg idegesítene, akkor màr règ kidobtam volna, de nem így van

az unalmassàgot màr felhoztam sokszor,mondtam neki, hogy ez oriàsi gond ès az is hogy teljesen màs emberek vagyunk

Róla, mint ember csak jó dolgokat tudnèk írni, de nekem ô màr a harmadik hosszu kapcsolatom, lassan úgy èrzem elèg volt, annyit kèrt csak, hogy ne csaljam meg, szóljak, ha Szakítani akarok ès vège

2020. nov. 22. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már hasonló helyzetben. Minél előbb vess ennek véget. Én eljutottam oda, hogy már minden megmozdulása idegesített.

Ő is szeretett engem, elviselte a dolgaim (pl.: időnként sok munka), biztos, hogy jó társ lett volna hosszútávon.

Amikor szakítottunk, utána hiányzott, de rá kellett jönnöm, hogy nem ő hiányzik, hanem az, hogy van valaki.

Így, évekkel az eset után már tisztán látom, hogy az az egész kapcsolat egy elpocsékolt idő volt! Nem illettünk össze.

Ha rám hallgatsz, szakíts!

2020. nov. 27. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!