Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilèpsz a kapcsolatból, vagy megcsalod?
2 ève vagyunk együtt a baràtnömmel, kegyetlenül meguntam a szexet is vele, màr odàig jutottam, hogy vagy megcsalom, vagy szakítok...rengeteg jó nô van, úgy érzem eltelnek az egyetemi èveim kapcsolatban,amit inkàbb vègig kellene dugnom
Egyre több lànnyal kerülök kapcsolatba kondiban/egyetemen, hívogatnak ide-oda, DE nem mehetek el, mert akkor mert, akkor biztos, hogy rossz vège lesz
arra is ràjöttünk, hogy teljesen màs az èrdeklôdèsi körünk, èn rengeteget tanulok,edzek, fejlesztem magam, neki mindig az is mindegy, hogy mit csinàlunk
Jöhetnek a negativ kommentek, 22 èves vagyok, nem hàzasodni kèszülök, csak mondom, hogy mèg nem csaltam meg ès nem egyszerû csak, úgy ott hagyni 2 èvet magam mögött
Mivan, ha megcsalom ès, majd kiderül? Minden kapcsolat haraggal vegzôdik.
Amíg nem érzelmeid hanem a nemiszerved irányít, addig úgy tűnik nem kellene elköteleződnöd, lépj ki és akkor vágyad teljesülhet: egyre több nővel lehet testi kapcsolatod.
Férfiként írtam.
Az alapján, amit írtál, itt már ideje a szakításnak. Még tudtok emberi hangnemben szakítani. Meguntad, elmúlt a szerelem, eltávolodtatok, nem illetek össze hosszú távon. Ennyi, zárd le.
Utána azzal és oda mész, ahogy jól esik.
A kapcsolatodnak akkor lesz haraggal vége, ha megcsalod, vagy ezt tovább húzod addig, amíg az is idegesít, ahogy levegőt vesz, vagy pislog. Nincs már ennek jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!