Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után, a megcsaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után, a megcsaló fél szakítson meg minden kapcsolatot azzal, akivel viszonya volt?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy a félrelépő kapott még egy esélyt....

Ebben a helyzetben ki mit gondol?

2016. febr. 19. 07:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alap,hogy megszakit mindent.Ha megbocsátottak neki.
2016. febr. 19. 07:42
 2/23 anonim ***** válasza:
6%

Attól függ,elyik fél írta ki a kérdést...

Ha te vagy a megcsalt, akkor természetes, azt kell tudnod, hogy semmi kapcsolat nincs köztük...

Ha a megcsaló, akkor tartsd továbbra is a kapcsolatot, csak ezentúl legyetek óvatosabbak, mit tud meg a "párod"...

2016. febr. 19. 07:59
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Miért?? Még hetyegni akarsz továbbra is azzal,kit megdugtál??? :-)

Ugye ezt most nem kérdezed komolyan??

2016. febr. 19. 07:59
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Örüljön, hogy kapott még egy esélyt és próbálja meg rendbe hozni az életét, azzal kezdve, hogy csak a párjára koncentrál, a szeretője helyett.
2016. febr. 19. 08:03
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

2 es,ezt vicces válasznak szántad?ilyen tetű lennél, hogy megbocsájtják a félrelépést, és te még arra buzdítod, tartsa a kapcsolatot,de legyenek óvatosabbak?Hát, tudod,kívánom ,hogy éld át,milyen ha megcsalnak,te próbálsz megbocsátani,de a partnered továbbra is átbxxxa a fejed!!!

Kérdező, ez nem kérdés.Lehet, nem megy egyik napról a másikra a viszony lezárása.

Minimum,hogy akármilyen tapadós a volt szerető, szakítás után ne keresse a társaságát,sőt, tiltsa le a tel.számát, ha kell.De normális ember ezt felfogja.Viszont van ,aki bosszúért áhítozik,és mindent elkövet,hogy bekavarjon.Sajnos tapasztalatból írom ezeket.

2016. febr. 19. 08:21
 6/23 A kérdező kommentje:
3-as! engem csaltak meg (nő vagyok).... és kíváncsi voltam hogy más is úgy gondolja, hogy ez a kérésem alap.
2016. febr. 19. 08:22
 7/23 A kérdező kommentje:

A többieknek köszönöm a választ!

2-est nem kommentálom :O

5-ös Neked külön köszönöm a választ!

2016. febr. 19. 08:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
És a pasidnak nem egyértelmű,hogy akkor innentől nem kéne semmiféle kapcsolatot fenntartani a megdugott nővel???
2016. febr. 19. 08:25
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

5# nem vicces válasznak szántam.. Iróniáról még nem hallottál?

Aki egyszer megcsalta a párját és továbbra is tartja a szeretővel a kapcsolatot, ott a 3. Fél át van cseszve... Az ilyen pasik kapjanak akármennyi esélyt soha nem fognak megváltozni...

2016. febr. 19. 08:30
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! nem akarom ragozni a dolgokat, csak kíváncsi voltam ki hogy látja... úgy látom mindenki így látja....

a többi az én dolgom, hogy mit kezdek ezzel a helyzettel. Nem ragaszkodom Hozzá minden áron....ha nem képes erre, mondtam is neki, a kapcsolatunknak vége.

Kíváncsi leszek mennyit számítok Neki....

mai napig kapott határidőt, mert tegnap közölte a csajjal, hogy nem esett 2 szék közül a "földre", hanem újrakezdtük a kapcsolatunkat.

2016. febr. 19. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!