Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után, a megcsaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után, a megcsaló fél szakítson meg minden kapcsolatot azzal, akivel viszonya volt?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy a félrelépő kapott még egy esélyt....

Ebben a helyzetben ki mit gondol?

2016. febr. 19. 07:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, remélem tudod hogy csak az időt húzod. És magadnak is hazudsz....?
2016. febr. 19. 09:25
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

5. vagyok.

Miért húzná az időt?Én 6 éve mentem ezen át, huszonéves házasság után történt a dolog.Újrakezdtük, és jobb mint valaha volt.Nem ismétlődött meg,mert tanult a dologból,és egy esélyt kapott csak.

Kérdező, remélem minden helyrejön, és nem fogtatok ki egy olyan szeretőt, aki nem képes belenyugodni a dolgokba...(mint nálunk volt)

2.es,ha irónia volt,akkor visszavonom, bár tehetted volna idézőjelbe, vagy valami utalás rá, hogy mit gondolsz valójában.Mert ezen az oldalon sok bunkó troll is van,sajnos...

2016. febr. 19. 09:30
 13/23 A kérdező kommentje:

Az vesse rá az első követ....

Én se voltam minden kapcsolatomban hűséges. DE tanultam belőle. És tudom soha többet nem tennék ilyet. Vele se tettem, mert így léptem már ebbe a kapcsolatba...

2016. febr. 19. 09:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a minimum...
2016. febr. 19. 10:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A privátban írtak alapján sajna én is csak azt tudom mondani,hogy csak az időt húzod...adtatok a s,,zarnak egy pofont!
2016. febr. 19. 10:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja,ha privatban irod a reszleteket,kerdezo,akkor nyilvan nem teljes a kep.Igy en se latom tisztan,mi tortent es miert.

Van olyan eset,hogy nem erdemes ujra kezdeni,es megbocsatani.

Ja,es koszi a lepontozast,5. voltam.

2016. febr. 19. 11:09
 17/23 A kérdező kommentje:

5-ös nem pontoztalak le téged se. Sajnálom, ha más igen.

A kérdés nem a folytatásról szólt, és arról, hogy jól döntöttem-e. Persze lehet ragozni a dolgokat...

a kedves válaszolónak a kérdésére válaszoltam privátban, de ha ez baj, akkor ide másolom, hogy mindenki olvashassa. És megnyugodtok.

2016. febr. 19. 11:29
 18/23 A kérdező kommentje:

Ezt írtam:

Szóval azzal érvelt, hogy a megismerkedésünkkor én napi szintem beszéltem telefonon a gyerekem apjával, akit én hagytam el. Ő hívott, a gyerek felől érdeklődött. Mivel 100 km-re lakik kéthetente látta csak a fiát.

A páromnak ez akkor rosszul esett. És ebből kiindulva gondolta, hogy neki nem kell megszakítania a net-es beszélgetéseket.

Ám, mondtam neki, hogy ÉN nem csaltam meg az ex-szel Őt...ellenben Ő megcsalt azzal a csajjal, akivel évek óta jó barátságban voltak, és elhitette velem, hogy csak baráti a viszony. Ha nem bukik le...tán ki se derült volna, mert hittem neki.

2016. febr. 19. 11:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Lol, alap ha akar még egy esélyt, akkor soha többé egy sziát se vált a másikkal. Bár én eleve nem adtam volna még egy esélyt, ha meg húzza a száját arra, hogy nem beszélhet többé a másikkal, akkor nem tudom mit gondolkodsz még...
2016. febr. 19. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Tessek angolul megcsalas temaban olvasni es akkor a sok hazassagmento oldalon a pszichologusok/pszichiaterek oldalrol azzal kezdik, hogy ahhoz, hogy egy megcsalast kovetoen a hazassag/kapcsolat megmentheto legyen elso, hogy a harmadikkal a megcsalo elvag minden kapcsolatot. Ha lehet munnkahelyvaltassal is.

Ha ez nincs akkor kar barmit is tenni.

Aki irta a 20 eves utan volt ilyen es helyrehoztak:

Es ha kiderul, hogy nem egy levakarhatatlan szereto van, hanem volt tobb szereto es tobb evig es parhuzamosan is voltak 2-3-an es gyereket igert nekik a ferjed, de volt akinek csinalt is es utana abortusz lett a vege, akkor is helyre lehetett volna hozni, ha egy eselyt adsz miutan mindez kiderul? Vagy nalatok ez ennel egyszerubb volt?

2016. febr. 20. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!