Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érez bűntudatot, aki tudatosan részt vesz a megcsalásban, hogy egy szerető legyen, ezzel összetörve a másik ember hűséges szívét?
Semennyire. A pasi hűséget fogadott a feleségnek. A szerető hol, és mikor fogadta meg, hogy nem fog lefeküdni más férjével?🤷 Szóval nem "fogadott" meg semmit. Tehát bűntudatot miért érezne? Konkrétan mi a bűn?
Nézzük a sajnálatot. Tegyük fel(az esetek nagy részében), nem ismeri a feleséget. Ha most nem is számoljuk azt, hogy a férj valószínűleg egy sárkánynak írja le(szintén gyakori),akkor is ismeretlen. Te minden idegen nőt szeretsz, csak azért, mert egyforma a nemetek? Lehet, ha más körülmények között találkoznának, legjobb barátnők lennének, de lehet, hogy a legnagyobb ellenségek. 50-50%. Miért kéne látatlanban sajnálni valakit, aki lehet, hogy egy kifejezetten visszataszító személy? Illetve a harmadik érvem: Tételezzük fel, hogy a szeretőnek is van szíve (tudom, nincs😀) és beleszeret a pasiba. Na most jó esetben a szerető magát is szereti. Tehát 2 szeretett ember érdeke elé kéne helyezni egy ismeretlen-tehát nem szeretett- ember érdekét. Lehet ezen nyafogni, de az igazság az, hogy erre nagyon kevesen képesek. Nem csak ilyen helyzetben, hanem az élet minden területén. Tegye fel a kezét, aki inkább magának és egy általa szeretett személynek választja a rosszat, mint egy tök ismeretlennek!
90%-ban a szerető félre van informálva. Sok esetben a szerető szenved a legtöbbet. Ezt úgy írom, hogy nem vagyok szerető, de majdnem az lettem. Visszatáncoltam szerencsére, semmi sem történt köztünk. Éveken át voltunk kollégák, és jó barátok. Álmomban nem gondoltam, hogy ő is "olyan" férfi. Teljesen beleszerettem, naiv, és buta voltam. Durván ámított a válással. Hajszálokon múlt, hogy nem lettem a szeretője. Így is tönkrement egy időre az életem, nagyon nehezen ment a feldolgozás. Új munkahelyet kerestem, stb.
A környezetemben is ezt látom, hogy a szerető rengeteget szenved. NEM ÉRI MEG!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!