Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érez bűntudatot, aki tudatosan részt vesz a megcsalásban, hogy egy szerető legyen, ezzel összetörve a másik ember hűséges szívét?
Miért ne tenne? Sosem értettem meg, amikor nők a másik nőre mérgesek.
Csaltak meg. Hálás vagyok annak a nőnek, hogy kiderült milyen szarhazi is volt az exem:)
A szerető nem gondol a feleség érzéseire, ő csak a férj igényrire gondol a hancúrra.
Ilyenkor lehet a szeretőre haragudni, de a férj az aki hűséget fogadott és félrelépett. És nagy valószínűséggel újra meg fogja tenni, csak ügyesebben.
1es újra
Szerintem, ha úgy megy bele a viszonyba, hogy tudja az adott férfi foglalt, akkor nyilván nem érdekli, nem foglalkozik a megcsalt féllel. Sőt, sokszor a szerető kezd ki
Azért ma már mindenki tudja, hogy mik a tipikus kamu dumák, amikor valaki félrelépne. Aki benyalja, az be akarja nyalni, szóval ezt nem tartom felmentésnek a harmadik fél részéről. Nyilván leginkább a kapcsolatából kikacsintgató a hibás, de az sem ér többet, akivel ezt megteszi.
Voltam már fültanúja olyan kijelentésnek, amikor egy "hölgy" taglalta, hogy orálisan kielégítette egyik edzőtársa pasiját, és ez mennyire gáz már a kapcsolatban lévő nőre nézve. Már nem azért, de az ilyen miért lenne bármilyen szinten is áldozat, vagy ártatlan?
Szóval egy szerető vagy végtelenül ostoba és önámító, vagy rosszindulatú és számító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!