Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam és mégis megbocsátott?
26 éves srác vagyok párom 25eves.
Megcsaltam. Majd kiderült...
Párom nem hisztizett se semmi
Csak megkért beszéljük meg a dolgot.normalisan.
Mit miért tettem ...és szeretem e őt egyáltalán
Atnyalaztuk a dolgot...és együtt maradtunk...nem akadt ki.....ennyire szeret ?O.o
Én is így tettem úgy 10 éve.
Az akkori baràtom azzal köszönte meg hogy kB 2 hónap kihagyás utàn újra kezdte
Azóta nincs pardon...senkinek.
Csak egy kus érdekesség...
Miután szétmentünk ő együtt maradt a nővel, esküvőt terveztek, de befuccsolt.
Egy héttel a lagzi előtt lemondtàk mert kiderült hogy a nő félrelépett.
Az exem egy közös baràtunkbak panaszkodott hogy meg kellett volna becsülnie engem anno.
Nos ő így jàrt, én meg akkor nagyon összetörtem, de már örülök hogy megszabadultam ettől a féregtől.
Tudod az a furcsa,hogy azt írod kiderült. Ezek szerint nem is akartad elmondani csak remélted nem jut a tudomására?
Nos barátom ez a katasztrófa előjele. Lehet,hogy ha tőled tudja meg és elbeszélgettek akkor valóban megbocsát de mivel nem voltál becsületes így ne várj csodát. Az őszinteség ebben az esetben talán segíthetett volna mert nehéz valaki bizalmát elnyerni de nagyon könnyű elveszíteni főleg egy hölgy szemébe mert a hölgyek igen érzékenyek ilyen dolgokra. Ha ők szeretnek valakit azt csak igaz érzéssel tudják tenni és a belső értékek miatt szeretnek.Én nagyon nagy tisztelője vagyok a nőknek mert a lelküket is oda adják az ördögnek ha szeretnek. Az igazi szeretetet eljátszottad. Minden Tiszteletem a NŐI nemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!