Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam és mégis megbocsátott?
26 éves srác vagyok párom 25eves.
Megcsaltam. Majd kiderült...
Párom nem hisztizett se semmi
Csak megkért beszéljük meg a dolgot.normalisan.
Mit miért tettem ...és szeretem e őt egyáltalán
Atnyalaztuk a dolgot...és együtt maradtunk...nem akadt ki.....ennyire szeret ?O.o
Hű, hát ez nem mindennapos Oo
Akk most minden oké?
Voltam ugyanilyen helyzetben. Nálunk mivel minden szempontból elsők voltunk egymásnak elég szoros kapocs volt köztünk. Érettebb fejjel valóban nem lármázik az ember. Probléma esetén nem felkapni kell a vizet. Attól tudd, hogy még eshet neki rosszul, és lehet a bizalma alább hagyott, amin dolgoznod kell. Az én párom nem tette és mindig tett egy lapáttal arra, hogy ez jár a fejemben, hogy ennyi miatt megtette. Nem tudom, hogy neked mi okod volt, de egy megcsalás 3 emberen múlik. Sosem 1 ember hibája. Valószínűleg ezt a barátnőd is tudja. Becsüld meg ezek után és adj meg neki mindent. Megcsalás pedig mégegy ne legyen mert azt már nem éli túl a kapcsolat. Még azt is őszintén te magad meséld el neki, ha rád mászott egy másik csaj és te ellökted magadtól.
De érdemes elgondolkoznod, hogyha ezt tetted, akkor szereted-e igazán, vagy csak ragaszkodsz hozzá szeretet nélkül.
Összességében nekem nem fura, hogy így reagált, én is ezt tettem annó, de ettől még ne gondold hogy minden rendben van. A bizalmat újra kell építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!